[]

bitcoininiz var mı?

varsa ne zaman aldınız? kaç bandında almalı? ufak tefek paralarla girmek mantıklı mı sizce? atıyorum elimde kalan 200-300 tl'yle birkaç ayda bir kenara atsam?




 
646dolarlık bitcoinim var. hepsini de faucet veya reklam izleme sitelerinden kazandım.


  • sutlu nescafe  (09.02.20 17:20:44) 
XRP alabilirsin.ama alıp unut. 2 dolar olunca ateşlersin. bu süre belki 2-3 yıl olabilir, belki birkaç ay.


  • alicandan  (09.02.20 17:26:28) 
yok


  • ezeriko  (09.02.20 17:27:54) 
2014 gibi kullanıyordum. O zamanlar ufak miktarları komisyonsuz göndermek için iyi bir araçtı.

Sonrasında zaten saçma sapan bir şeye döndü. Bitcoin hatadır, cahilliktir.

İkna olmak için gittim "The Fundamentals of Blockchain" dersi aldım, yüksek notla geçtim ama ikna etmek yerine düşüncelerimi destekledi. Bitcoin öven cahildir. Yatırım aracı olarak kullanmayınız.
  • aguen  (09.02.20 17:35:35) 
madem coin gibi bi piyasanın riskini göze alıp yatırım yapmak istiyorsun, daha kısa vadede sonuç alabileceğin yine riski ve kazancı yüksek olabilecek yatırım fonlarını incele.


  • sttc  (09.02.20 18:12:58) 
2 sene önce 100 dolarla girdim, yıllar içinde al-sat al-sat derken bir ara 600 dolara kadar çıkardım, sonra bir çöküş oldu, şimdi o paradan geriye kalan 70 dolar civarı bir şey. hani bizde güzel bir laf var -sana yedirirler mi- diye, evet yedirmiyorlar.


  • makinelere tapan adam  (09.02.20 18:22:26) 
var. ilk 2013'te aldim. o zamandan beri butun birikimim bitcoin'de. kazandigim parayi da duzenli olarak btc'ye aktariyorum.


  • crucio  (09.02.20 20:47:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.