[]

hat değiştirme sürecinde hatta kalma süresi

6 gb internet 500 dk konuşmaya 92 tl ödüyorum. tabi ki turkcell'de. affedersiniz turkcell bana... turkcell'den çıkıp yeniden turkcell'e döneceğim. aynı tarifeden daha iyisi 35 tl.

Peki geçtiğim hatta kaç gün durmak zorundayım? var mı bir mühlet?


 
6 aydı sanırım.bir de böyle geçirdikleri halde neden türkcelle dönmeyi düşünüyorsunuz. tt var vodafone var tekel değil ki.
not: vodafone 29 tl 9 gb 750 dk artı çarktan 2 günlük 3gb günlük 2 gb falan çıkıyor haftada bir.

  • papuayenigine02561  (08.02.20 23:29:35) 
bimcell'e gelsene 15 gb 1000 dkya 40 tl veriyorum.


  • elitoangelito  (08.02.20 23:57:24) 
peki taahhüt bitmeden operatör değişebilir miyiz? cezasını ödeyip. cezası faturamdan az gelirse öderim n'olcak.


  • iddaaci  (09.02.20 00:18:18) 
Yuh yalan yanlış bilgiler var burada, bir de Vodafone sempatizanları.

Ben gerçekleri anlatacağım güzel kardeşim beni dinle. Turkcell de istisna bi tarife değilse hemen geri dönebilirsin. Bak anlatıyorum.

Şimdi gidiyorsun Vodafone numaranı faturasız hatta taşıyorsun bu muhtemelen 4-6 gün sürecek.

Numaran taşındığı an Turkcell’e gidiyorsun numaranı taşıyorsun bu da 3-5 gün sürüyor (çünkü Turkcell de her şey digital) ve mis gibi devam ediyorsun.

6 ay filan hikaye o neymiş öyle adam mi öldürdün ?
Bak mesela Türk Telekom desen 30 gün beklemen gerekiyordu ama Turkcell de yok.

Bir de Vodafone diyenlere sözüm var. Yav 5 milyon GB vermese ne olur adam gibi kullanamadıktan sonra.

Antalya’da resmî kurumların hiç birinde çekmiyor. İnternet hızı 1-3 mbit (Turkcell 50 den aşağıya görmedim)

İstanbula geldim Kadıköy de merkezde Vodafone lu arkadaşımın Whatsapp mesajları taksit taksit geliyor. Hız testi yapmak istedim yapamadım :)

Sakın güzel kardeşim illa geçeceksen Türk telekom kullan. Vodafone sadece üstte anlattığım olay için kullan.
  • infernalcadre  (09.02.20 10:39:28) 
sempatizanlık falan yok. 2 tane alternatif var turkcell'e onları söyledim ve kendi kullandığım hattı anlattım. ki sempatizan olsam bile çocuk tecavüzcülerini destekleyen operatörden başka bi operatöre sempatizan olmak iyidir. safımız belli olsun en azından


  • papuayenigine02561  (09.02.20 11:39:01) 
Eğer bir düzenleme gelmediyse taşımadan sonra 3 ay geçmesi gerekiyordu, senede dörtten fazla geçiş yapılamıyordu.


  • John Bloor  (10.02.20 10:45:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.