[]

Evde İnternet Önerisi

Merhabalar dostlar. Türk Telekom evde İnternet süremiz yakında doluyor. Alternatif evde internet arayışına girdik çünkü fiyatları pahalı bulduk Türk Telekom'da. Her türlü görüş ve öneriye açığız.

Lokasyon: İzmir


 
Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Taahhütsayar: www.taahhutsayar.org

Ne yapman gerekiyor?

Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: RDS85TA60PNH

Bağlantı: turk.net

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.
  • ozdek  (08.02.20 18:32:51) 
kimle konuşsam turknet pişmanlık diyor. bilgin olsun.
turkcell superonline en az şikayet alan servis sağlayıcı olarak bilinir.

  • kelbukel  (08.02.20 20:25:43) 
türk net pişmanlık.

varsa etrafında yerel hizmet veren tanınmadık, bilinmedik internet hizmeti veren firmalar; onlardan almaya çalış. Ben geçen sene Lüleburgaz da bubi telekom diye bir firmayı kullanıyordum. Bu sene konum değiştirdim, wifi telekom diye yine yerel bir şirkete geçtim.

Tavsiye ederim kesinlikle bu şekilde hizmet veren firmaları.

eksisozluk.com
  • feel the blanks  (09.02.20 00:29:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.