[]

Kombinin yerini değiştirmek?

kiralaar uçup gitmiş, sırf bu yüzden taşınacağıma parası neyse vereyim kombinin yerini değiştireyim istiyorum.

soruyu uzatmadan: mutfağın ortasına koymuşlar kombiyi, o yüzden zaten küçük olan mutfak cehenneme dönüyor. adım atacak yer kalmıyor. bunun yerini dğeiştirmek istesem (ve ev sahibi de onay verirse) bu işin maliyeti ne oluyor?

yani şöyle diyeyim:

i.hizliresim.com

burdaki gri yer mutfak.
ortadkai yer salın.
pembe yer balkon.

mutfağın salonla kesişen duvarında duruyor şuan kombi. bunu balkona aldırmak istesem tahminen kaç para masraf çıkar her şey dahil? x ile y arası gibi bişey diyeibliyor musunuz?

 
Başkan Emin değilim ama yeniden proje çizilmesi gerekir sanki o ise. Proje filan cizilecekse evsahibi yanaşmaz sankim


  • allah yazdiysa bozsun  (08.02.20 12:17:11) 
O kadar basit bir iş değil kombi yeri değiştirmek. En basitinden gaz gidiyor kombiye. Cebinden çıkan paraya değmez kiralık bir ev için.


  • denizgonen  (08.02.20 12:27:44) 
Ayrıca orada durduğuna göre kombi bacalı model ve bacası da orada. Yani aynı kombiyi başka yere götürme şansınız yok. Balkona koyup bacayı dışarı vermek için kombiyi de değiştirip hermetik almanız gerekir.


  • kibritsuyu  (08.02.20 12:33:30) 
proje çizilecek 350-400 diyebiliriz.
balkona konulacak ise hat uzayacak 400-500 de bu.
balkon kapalı balkon ise cam değiştirilecek 600-700 de bu.balkon açık ise bu yok.
balkon açık ise kombi kutuya konulacak 150-200.
kombi sökülüp yeniden takılacak 150-200.
burdan çıkarın kendinize ortalama bir fiyat.
  • valkin rockefeller  (08.02.20 12:40:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.