[]

Aradan cekileyim mi?

Şimdi ben emlak işi ile uğraşıyorum. Kadın müşterilerden birini beğendim kendisi ile başka bir emlakçı arkadaşı beklerken 30 dk kadar sohbet ettik.
Bu süre içerisinde konuşurken kız kendini konular hayattan evle alakalı değil bana begendirmeye çalıştı hangi söylediği şeye muhalefet etsem geri vites yapti.
İyi anlaşmaya çalıştı yani.

Evin halledilmesi gereken temel bir meselesi kinusundada 3-5 gün düzenli konuştuk hatta benden kaynaklı sorun nedeniyle sikintilar devam etti. Ben değil ortak iş yaptigimiz emlakçı bu konuları çözemedi bende arada derede kaldım. Hatta konuşurken kendisinden bir kahve sözü aldım. Aradım ne zaman kahve içiyoruz diye işler hallolsun içeriz dedi.


Kadın akşam 21.30 gibi beni aradı musaitsen benim eve gelebilir misin dedi.
Bende evine gittim tek olduğunu dusunuyordum. 2 tane kiz arkadasi vardı yanında evde hafif bir su birikintisi oluşmuş cozemedigimiz sorunlardan dem vurdu.
3 adet kadın beni ufaladi bitirdi orada biri sustu öteki devam sorunlardan bahsettiler.

Ben dedim bu su basması okey yarın tesisatcim gelir
Evdeki tüm eksikleri tamamlar diğer büyük sorun yönetim ve iskanla alakali büyük problem o kaldi.

Sonra ben ertesi gün bu kadinin iş çıkışı tesisatcim ile gittim..
Tam kapı açık suya basmayayim dışarıda bekliyorum biri geldi çok yakışıklı ama tam bankacı tipli ben komşu zannettim. Hatta içimden geçirdim bu kadar yakışıklı adam risk diye adam bildiğin ilah gibi yakışıklı . Bir baktım adam bizim eve gelmiş elinde tatlı selamlastilar
Herif bilmiş bilmiş tesisatçı in her söylediğine yorum yapiyor. Bizim kadina yazma bilmişlik falan ama belli sevgili olmadiklarida açıkça belli
Hatta çok yeni bir şey olduguda belli çünkü kızın son haftadaki samimiyetine azalma var

Eve yapılacak tadilatları kararlaştırdık ertesi gün geliriz dedik aşağı indik tesisatçı tanıdık arabanın başındayız tesisatçı dedi kim bu dingil konuşuyor oradan abi dedim kızma benden daha çok kızmış olamazsın bu kız benim ona ilgimi biliyor bak ikimizi karşı karşıya getiriyor şeytan dedim. Tesisatçı abimiz boşver dedi


Ertesi gün tesisatçı gitti evin işlerini yapti. Bana para almaya geldi.
Dedi o dingilde oradaydı diğer 2 kızda oradaymış arkadaşları (beni sevmiyorlar belli zaten ) gene sinirlendirdi hatta avukatmis dedi. Bende kiz için veryansın ettim o kız sizi karşı karşıya getirecek kadar akıllı değil dedi.(kızda toyluk var biraz)

Şimdi Pazar günü mal sahibi ben ve kız aynı apartman toplantisina mecbur katılmak zorundayız bu iskan işi için sizce bu kızla bizden bir şey olur mu ?

İlla kahve sözü var diye söz verdin geleceksin diyemem.


Troll değildir imla hataları için kusura bakmayın

 
Ben olsam kahve isini bir daha asla hatırlatmam. Boku cikar ustelersen, yani olacagi varsa da olmaz.


  • stavro  (07.02.20 22:12:28) 
Kizin yakin davranmis olmasi tamamen size isi dustugunden. Sonra bir daha ayni tavri sergilememis zaten. Olmayacak buyuk ihtimalle.


  • aks-i endaz  (07.02.20 22:17:03) 
Üzmek istemem ama kızların işi düştüğü anda yakın davranmaları baya olağan bir durum. Kahve olayı işleriniz hallolduktan sonra gündeme bile gelmeyecek. Sen hatırlatmadığın sürece o hatırlasa da konusunu asla açmayacak, çünkü sana olan yakınlığının sebebi kendimi sana beğendirmedi değil, işini hızlıca halletmeye çalışması.

Çok ama çok yakışıklı adamla seni karşı karşıya bilinçli olarak da getirmiş olabilir ve bence gayet yüksek ihtimal. Bunun amacı da yine yüksek ihtimalle bana yürümekten vazgeç deme amaçlı.
  • mg3929  (07.02.20 22:40:50) 
Hatun işlerini hallettirene dek yakın davranmış sonra arayı açmak için adamı getirtmiş gibi. Toy gibi gözüküyor diye aldanma, çakal direkt. Kahveyi hatırlatma, salla gitsin.

mh3929 +1
  • KaraSakall  (07.02.20 22:57:58) 
mh3929 +1
KaraSakall +1

işi düştüğü için öyle davranmış ve toy değil.
  • dafuq  (07.02.20 23:35:45) 
aks-i endaz, mg3929 +1

açıklamadan eve gelebilir misin demesi çok acayip. açıklamamışsa zaten çakaldır. kahve falan yalan. işini görsün diye pas atıyor.

bazı insanlar tanıdım, sırf çevrelerindeki insanlara kur yapıp işleri görülsün diye ilişkileri olduğunu saklıyorlar. yani bu da benzer bir örnek. işi görülsünün peşinde.
  • sttc  (08.02.20 01:37:53 ~ 01:38:14) 
Noldu toplantı sonucu?


  • KaraSakall  (09.02.20 23:47:05) 
Toplanti olmadı ama kız konuşurken gene samimiydi fena değildi


  • ZetaStar1903  (10.02.20 11:07:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.