[]

yüksek çözünürlüklü video çektim

nasıl bir gaza geldiysem. 4k 60 kare/s. onu bozulmadan iphone'dan samsung telefona aktarmanın bir yolu var mı. 3dk gibi bir süresi var. 1.2 gb boyutunda.




 
önce pcye sonra da samsunga aktar. veya dropboxa yükle, samsungdan indir.


  • jelly bear  (07.02.20 02:14:53) 
aynen öyle yaptım ama donuyor görüntü. iyi olsun diye bokunu çıkarmışım. dropbox'ı deneyeyim bir de.


  • anarsika  (07.02.20 11:59:50) 
dropbox para istiyor. başka önerisi olan?


  • anarsika  (07.02.20 12:11:48) 
görüntü neden donsun ki? eğer donuyorsa elinizdeki samsung telefonun donanımı 4k 60 fps video oynatacak kadar güçlü değildir. bir ihtimal codec farkı falan geliyor aklıma ama o durumda nasıl atarsanız atın yine donacaktır. nereden nasıl attığınızın bir önemi yok kısacası.


  • syozkn  (07.02.20 13:46:55) 
iphone h265 codec'iyle çekiyor sanırım. Samsungda onu çözecek donanım yoksa donuyordur. İyi bi pc'de veya telefonda izleyebilirsiniz.


  • nhk ni youkosu  (07.02.20 13:58:32) 
izlemek mesele değil. video başkasına ait ona ulaştırmam gerekiyor. telefondan bir çözüm bulamayacağım sanırım? peki kendi telefonumdan kalitesini düşürebilir miyim? bilgisi olan var mı?


  • anarsika  (07.02.20 14:34:33) 
neden google drive'a yüklemiyorsunuz? karşıdakine de paylaşım linkini iletirsiniz, indirir.


  • gkhncnzdgn  (07.02.20 15:41:50) 
Acaba youtube'a yüklemeyi deneseniz sonra da linki atsanız. Youtube'dan her kalitede izleyebilir.İsterse hemen indirir


  • aokp  (07.02.20 22:30:21) 
Iphone'un çektiği video dönüştürmeden ekleniyor mu bilmeden yazdım. Sadece bir fikirdi :(


  • aokp  (07.02.20 22:33:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.