[]

yurt dışı dil eğitimi

30 gün ayırdım. Malta düşünüyordum çok Türk oluyor vs diye yorumlar okudum. Kanada ya da İngiltere arasında kaldım. Tavsiye verebilecek olan var mı? Bu arada 1 ay az bir süre evet farkındayım ama speaking için istiyorum daha çok. Sürekli konuşmak zorunda kalınca ve dönüşte de arayı açmadan cambly fln kasarsam iyi bir seviyeye gelir diye düşünüyorum.




 
Tamamen yabancıları olduğu 2-3 türk olan kampta arkadaşım 3 ay kaldı geldiğinde hala akıcı konuşamıyordu çok yol katedememişti, o tabi onun eşekliği de olabilir. Demek istediğim, 1 ay az bir süre tamamen ona bel bağlamayın derim sorunuza cevap olarak İngiltere


  • garavel  (06.02.20 19:15:18) 
Kanada


  • helena  (06.02.20 19:19:38) 
1 ay hakikaten az bir süre.


  • but that was just a dream  (06.02.20 19:20:12) 
bence paran cebinde kalsin ama uk konusunda egitimle ilgili tavsiye istiyorsan iletisim bilgilerini atarsan bizim musteri temsilcilerinden biri seninle iletisime gecebilir. ingiltere'de kurulmus ve bu konularda hizmet veren bir sirketimiz var. londra'dayiz.

lutfen butceni de belirt. cunku genelde hayal kirikligini butcede yasiyor insanlar. ayrica vize ihtiyaci, kalacak yer ihtiyaci falan olacak mi onlari da bilmek lazim.
  • ozdek  (06.02.20 19:23:35) 
Bence kotu bir strateji. 1 ayligina yurtdisina gittiginde speaking gelistirebilecek kadar oranin yerlileriyle iletisime gecemeyeceksin ki. Erisebilecegin tek grup sinif arkadaslarin olacak, onlar da senin gibi ingilizce bilmiyor olacak.

Gereksiz para kaptirma. Onun yerine Turkiye'de gunde 1-2 saat ozel ders alabilecegin native speaker hoca bulsan cok daha fazla verim alirsin ve daha ucuz olur.
  • hot potato  (06.02.20 20:02:44) 
@hot potato, bunu düşüneceğim, olabilirr.


  • mobydick  (06.02.20 20:04:37 ~ 20:06:00) 
Bence parayı yıtirtmak ya da yakmakla aynı şey. Burada yabancı hocadan özel ders al ve konuşma kulüplerine git. Bilgi Üniversitesi'nin Birtane vardı.

Çok basit iki cümle kurulacak diye, vize uçak vb o kadar para gömmek inan verimli değil. Burada en azından B1 bitirecek seviyeye bahsettiğin paranın çok azını kullanarak özel ders desteğiyle gelirsin. Sonra yurtdışına bakarsın.
  • kaset  (06.02.20 20:19:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.