[]

Migrenle bas etme yollariniz

Gelecegini anladiginiz anlarda neler yapiyorsunuz
En fazla ne tur bi kriz ani yasadiniz

Genel anlamda ortada bi sey yokken daha aldiginiz onlemler var mi

Gecen ilk defa acile gitmek zorunda kaldim :(

 
Benimkisini koku(parfüm, deodorant, egzoz, benzin,sigara, alkol), açlık ve uzun süre ışığa maruz kalmak tetikliyor dolayısıyla bunlar varsa hemen aksini yapmaya çalışıyorum.

Ben bir ara uzun süre şarap ve sigara kokusuna maruz kaldığımda midemi bulandiran, dişlerimi sızlatan bir atak geçirdim. Hastaneye gitme imkanım da yoktu. Sadece bir an önce yatağıma girip ışıkları kapatıp uyuyana kadar ağlamıştım:)
  • Amaranta ursula  (05.02.20 22:26:11) 
Majezik iciyorum, bende bir tek o ise yariyor.

Cok zor durumda kalmadikca agri kesici içmiyorum bağışıklık kazanmayayim diye.

Ac kalmamaya cok ciddi ozen gosteriyorum, en onemli onlemim bu. Iyice acikmissam dunya umrumda olmaz, o agri baslamadan once yemegimi yemeliyim.

Ne tur kriz yasadim, kafayi duavara vurmaya baslamistim artik iste, sonra kustum falan.


Isigin herhangi bir etkisi yok bende, ışıktan rahatsız olmuyorum ve isiklar kapanınca da herhango bir rahatlama olmuyor.


Bir de pazar gunleri gec kalkmamaya calisiyrum. Uyanip tekrsr uykuya dalar fazladan uyursam feci sekilde agriyor basim.
  • stavro  (05.02.20 23:58:34) 
önce kafein tabletler kullandım uzun yıllar. ilk zamanlarda çok faydasını gördüm ama sonraları herhalde vücut bağışıklık kazandı işe yaramadı. şimdi kesin çözüm, acilde kalçadan yapılan novalgine ampulü şırıngaya çekip ağzıma enjekte ediyorum. evde işte arabada yanımdan asla ayırmam. evet tehlikeli ama o kriz anında kafama kurşun sıkmaktan iyidir. ki kendisi kurşun sıkmışım gibi anında etki ediyor.

benim ataklar kusturmalı oluyor. geleceğini anladığım anda ya dışarı çıkıp oksijene yükleniyorum ya da suya abanıp kokudan ışıktan kaçıyorum. atak sıklığı ayda 3.
  • duster  (06.02.20 08:18:02) 
Agri hisseder hissetmez agri kesici iciyorum. Aclik susuzluk ve yorgunluk tetikliyo genelde o yuzden yorulacaksam da ac ve susuz kalmamaya gayret ediyorum.


  • instant crush  (06.02.20 09:52:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.