[]

İçgüdü mü yara mı?

Hayatımda yeni birisi var, iki ay kadar oluyor.. Aslında düzgün birine benziyor, müsait her anda mesajlaşıyoruz, gün aşırı görüşüyoruz, birbirimizi düşünen şeyler yapıyor hediyeler alıyoruz vs. Ama içimde derinde ve bazen de yüzeye çıkan ‘birşeyler yolunda gitmiyor’ hissi var.. hatta bu hissi gidermek için altını da kazdım, onun tarafından gelecek sebepleri de inceledim ama doğru düzgün birşey bulamadım... yani ya gerçekten yolunda gitmeyen birşey var ya da daha önceki ilişkilerimin izleri bana böyle hissettiriyor, bilemedim... sizce?




 
bizce de bir şeyler yolunda gitmiyor


  • bilinmeyen artist  (05.02.20 16:07:48) 
Hiç normal değil.


  • lcha  (05.02.20 16:49:11) 
daha önceki ilişkilerinin izleri, ilerde olabilecek potensiyel acidan kendini korumak icin zihin bu sekilde duygular uretiyor


  • JohnOakley  (05.02.20 18:08:00) 
yolunda gitmeme hissini yaratan şeyler bazı ayrıntılardadır yine, bazı küçük olaylar, jestlerdir. Onları bulman ve didiklemen lazım.


  • ebabil curnatasi  (05.02.20 18:51:41) 
Bence ayrılın, tünelin ucu karanlık.


  • aristarkos  (05.02.20 20:11:26) 
tensel çekim mi yok? bir tek bunu yazmamışsınız.


  • Phoebe  (05.02.20 22:30:49) 
en son mükemmel ötesi giden ve birşeyler olması gerektiği gibi değil hissimde haklı çıkmıştım. maalesef hisleriniz yanılmıyor.


  • mobydick  (06.02.20 19:22:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.