[]

Bilgim dışında kredi kullanmışım

2018 mayıs ayında kredi çekmek için bankaları gezerken finans bankın saha çalışanlarıyla karşılaştım ve bir çay bahçesinde kredi başvurusu yaptım. Bunun içinde bazı evrakları imzaladım ama hiç hatırlamıyorum şuan ne imzaladığımi.
Neyse sonra ben vakıfbank tan kredi kullandım. Finansbank o arada kredi kartı falan yolladı ama ben üzerinde durmadım kullanmadım da kartı. Kafamdan silmiştim bu olayı.

Dün bir sms geldi ve benim bu ayki ödemem yapılmadı diye bilgi mesajı yollamışlar.ilk etapta anlam veremedim ve müşteri hizmetlerini aradım.
Mayıs 2018de kredi kullanmışsınız dediler ben şok.
Yanı bana hesap açılıyor bu kredi o hesaba yatıyor sonra her ay düzenli ordan çekiliyor para.ta ki ek hesaba geçene kadar.

Şimdi itiraz ettim bugün de kim olduğunu öğrenmek için şubeye gittim.suan da o kişi çalışmıyormuş daha öncede böyle bir olayla karşılarmışlar. Eğer onlar çözmezlerse dava yoluna gidicez.

Bana öneride bulunacak herkesin fikrine ihtiyacım var.
Kafam çok karıştı karışık yazmış olabilirim.

 
"Bunun içinde bazı evrakları imzaladım"

üzerine bolca soğuk su içmek gerek. imzaladığınız evraklar var ve dava yoluna gideceksiniz. olmaz öyle saçma şey.
  • bilinmeyen artist  (05.02.20 15:49:21) 
evrakları şahsen imzaladığınız için itirazın pek faydası olmayacaktır bence
geçmiş olsun
bazı tecrüebeler pahalı oluyor
canınızı sıkmayın, sağlık olsun
  • superb  (05.02.20 16:01:46 ~ 16:02:10) 
O evraklarda usule bir aykırılık yoksa ki muhtemelen yoktur pek bir hakkınız olacağını zannetmem, olurda evraklarda sıkıntı varsa banka kendi içinde çözer sanırım ama siz ödeyin borcu bence.


  • atom karincanin torunu  (05.02.20 16:07:55) 
Yalnız parayı bankadan siz cekmemişsiniz. Çeken kişiyle sizin imzanızın farklı olduğu zaten davada ispatlanır. Veya atm'den çekildiyse bile banka kartı için herhangi bir şifre talebinde vs bulunmamışsınızdır. Neticede böyle bir paradan haberiniz yok. Bu durumda başkasına vermişlerdir kartı ve şifreyi. Yine kanıtlı bir şekilde siz değilsiniz yani. Umutsuzluğa kapılmayın bence.


  • nhtzmc  (05.02.20 16:12:45 ~ 16:14:49) 
@nhtzmc para çekilmemiş, kredi kullandırılmış hesaba yatmış, taksit geldikçe de yatan paradan çekmiş sistem.


  • atom karincanin torunu  (05.02.20 16:14:43) 
Kredi sizin hesabınıza yatar zaten. Yani neticede sizin hesabınızdan çekilir.


  • nhtzmc  (05.02.20 16:18:49) 
Ha simdi anladım. O yatan para hic çekilmemiş


  • nhtzmc  (05.02.20 16:19:49) 
Kredinizin onaylandığına dair bir bildirim falan gelmişte görmemiş olabilir misiniz? Neticede bankanın bilgi vermesi gerekir. Siz başvurdunuz ama onaylandı diye bankanın haber vermesi gerekir diye düşünüyorum.


  • nhtzmc  (05.02.20 16:25:45) 
Bana hiç bir şekilde haber gelmedi.sadece eve kredi kartı geldi onuda dikkate almadım kullanmadım. Banka çalışanı daha öncede bu tarz sorunla karşılaştıklarını söyledi.

Ben bu krediden haberim olsa gidip başka bankadan kredi kullanmam.
  • brnbrs  (05.02.20 17:16:43) 
Bana kullandırılan hazır kredi olarak geçiyor. Şimdi okuduğuma göre ihtiyaç halinde benim iznimle hesaba aktarmıyormuş. Yanlış mı anladım acaba? Eğer öyle ise yine benim bilgim dışında işlem yapılmış olmuyor mu?


  • brnbrs  (05.02.20 18:05:55) 
sözleşmeyi talep edip etraflıca okuyun


  • superb  (05.02.20 19:13:35) 
Ya calisan prim almak icin size kredi cikartti. Bu tek siz olmayacaginizdan ve size daha once de sikayet oldu dendiginden burada her sey ortaya cikar. Zaten hesaptan kredi borcu odendigi icin demek simdi faiz kismina geldi ve bu yuzden haberiniz oldu. Imzaniz olsa da bu olayda tek olmadiginizdan diger davacilarka harekete gecip cozum alirsiniz gibi. Bu dolandiricilik cunku


  • oscar  (05.02.20 22:39:13) 
@oscar tamamiyle sana katılıyorum.o kişilere ulasamayabilirim. Banka zaten görüyor benim hesaba müdahale etmedigimi umarım uzamadan çözülür.


  • brnbrs  (06.02.20 07:33:30) 
Şimdi bankaya tekrar geldim.butun işlemler ınt üzerinden yapılmış yani kredi ile ilgili benden imza alınmamış. Anladigim kadarıyla bunlar kendileri onaylayıp bana bilgi vermemişler. Bu şekilde ben hakkımı arayabilirim


  • brnbrs  (06.02.20 09:38:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.