[]

İK ile nasıl konuşmak lazım?

Merhaba, 7 aydır çalıştığım departmandaki yöneticim değişti. O geldiğinden beri abartısız 8 saat boş boş oturuyorum ofiste. Adamın bana ihtiyacı yok. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. İK’ya başka bir yerde açılma olursa beni değerlendirin diyeceğim. Lisan-ı münasiple şu an ofisteki ortamı nasıl iletebilirim?
Teşekkürler.



 
rotasyon talep ediyorum diyerek konuya gir oradan ilerler konu


  • kablelvuku  (05.02.20 11:42:58) 
Öncelikle bir IK'cıyı gözünde büyütme, onlar senin taleplerini çözmek ile yükümlüdür. Bütün isteklerini anlat, aşırı kibar olmana gerek yok. Şirket içinde doğabilecek farklı pozisyonlar için aday olduğunu anlatarak sohbete girebilirsin.


  • kanlakarisikyagmur  (05.02.20 11:48:30) 
Önce yöneticinle görüşmen gerek, İK her halukarda ona gider, bilgisi yoksa bi de mobbing yersin


  • lcha  (05.02.20 11:49:41) 
Icha, onu da düşündüm. Ama ne diyebilir ki adam bana? Bu yaptığı da bir çeşit mobbing değil mi? Kendisinin de pek bir iş yaptığı yok zaten. Bu yüzden de bana ihtiyacı yok.


  • auroraaurora  (05.02.20 11:52:34) 
işte ne diyebileceğini konuşmadan bilemezsin. bir şey diyemeden saçmalayıp seni el boş gönderse bile kardır. IK'ya adamı atlamadan gitmiş olursun. yöneticiler yok sayılmayı kafaya takabiliyor bazen.


  • nolmus yani  (05.02.20 11:57:42) 
Yöneticimle nasıl konuşmam lazım peki? Sizin bana ihtiyacınız yok, İK ile konuşmayı düşünüyorum gibi bir şeyler mi diyeyim? Konuş derse ve İK da çözüm bulmazsa daha kötü olmayacak mı?


  • auroraaurora  (05.02.20 12:01:24) 
Sizin için de uygunsa firmadaki boş pozisyonları değerlendirerek kendimi geliştirmek istiyorum diyebilirsin.


  • whoosie  (05.02.20 12:03:15) 
whoosie +1

Burada bir süredir yerimde saydığımı hissediyorum diye eklersin.
  • lcha  (05.02.20 12:33:33) 
Belki birinin işine yarar diye not edeyim. Doğrudan İK ile görüştüm. Benim pozisyonuma gerçekten gerek kalmamış. Başka departmanlar için değerlendirmeye alacaklar. Şu anda beklemedeyim.
Herkese teşekkürler.

  • auroraaurora  (05.02.20 14:45:34) 
Zombi, yerime birini de almayacaklarmış aslında. Pozisyon tamamen iptal yani.


  • auroraaurora  (05.02.20 15:19:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.