[]

PS4 PSN Oyun Alma-Satma Olayları

selam,

taze bi ps4 kullanıcısıyım. bikaç sorum var, yardımcı olursanız sevinirim.

- diyelim ki uk hesabına bağlı şekilde olan bi oyun(hesap) satın aldım cdkeys'ten falan, pri ve sec olacak şekilde. onu ana kullanıcı yapıp yan kullanıcı olarak tr'deki kendi hesabımı ekleyebilir miyim? yoksa bölgeler arası olayı olmuyo mu?

- psn'de oyun alıcam diyelim. daha sonra oyunu satabilmek amacıyla, başka bi hesap açıp oyunu o hesaba indirmem daha mantıklı oluyo değil mi? oynarken de kendi hesabımı yan kullanıcı olarak ekleyeceğim (trophy için). maksadım hemo yunu asıl hesabımda oynayabilmek hem de sıkılınca oyunu satıp parasını amorti edebilmek. böyle bi durumda oyunu satın alacağım hesapta psn plus abonesi olmam gerekir mi?

- ucuza/bedavaya oyun oynatacak başka öneriniz varsa dinlemeyi çok isterim. (ps now olayını biliyorum henüz denemedim.)

teşekkürler.

 
1) hayır. bölgeler aynı olmalı.

2) evet, istersen oynarken pri ol nasıl olsa o hesabı satacaksın, sec yaptığın hesabı da oyunu alır almaz devredersin.

ps now kullanışlı değil tr'de. eğer ki günde 20 saat oyun oynamıyorsunuz.

donanımhaber ps4 konularına takılın çok güvenilir arkadaşlar var, pri-sec hakkı satan. eğer kısa süren bir oyun oynayacaksanız ve bir daha açıp bakmam diyorsanız (örneğin ben god of war 3 ve son oyunu beraber oynadım. birini 5 gün kiraladım birini 10 gün) bitirdim cebimden 25 ya da 30 lira gibi bir şey çıktı toplamda.
  • a darkness coming  (05.02.20 13:33:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.