[]

Memlekette almanca kursu yok

S a

2 tane kurs ile görüştüm kadıköyde birinin adını unuttum 2 kur a2 seviyesine kadar 80 saat 2100 tl. diğeri dilko 200 saat a2 seviyesine kadar kurs 3100 tl dedi. Ama ders programlarına bakıyorsun günde 2 saat hafta 2 gün ne anladım o kurstan arkadaş lise hazırlık gibi günde 5 saat ders hafta 4 gün kurs yok göethe inst. Var ama ona da kayıt olmak mesele. Ders programları çok boş diyince özel ders al diyolar hemen fiyat çıkartıyolar 90 lira 110 diye. almanca a1.1 bile değilim özel dersi napim diyorum aaa olur mu özel ders çok iyidir diyolar. Almanlıktan aldığım tadı almanca kurslarından alamadım kısaca. nerede öğrenebilirim bu dili.


 
Dilko tarzı dil kurslarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kadıköy dilko'ya kayıt olmak gibi bir hata yapmıştım.

Üniversitelerin dil kursları var. Haftaiçi akşam ve haftasonu yarım gün olarak. Bunlara bakabilirsiniz. Belki işinize yarar.
  • GoodMorningTeacher  (05.02.20 01:45:00) 
Goethenin yeni kursiyerler için kayıtlarının 5 şubat(bugün) olması lazım. Sabah erken saatte gidip sıra alacaksınız. Ben memnunum goetheden(not: başlangıç seviyesinden başlamadım)


  • amugochi  (05.02.20 02:54:19) 
Tömer varsa düşünebilirsiniz bence fiyatları çok uygun oluyor goethe’ye göre .
Tabi belli bir seviyeye geldikten sonra goethe çok çok daha iyi olur

  • bbb_1  (05.02.20 11:23:58) 
Goethe dururken başka yerde neden kurs arıyorsunuz anlamadım?
kadıköy'e de şube açtılar üstelik.

özel ders için yine kadıköy'de (34710 ilan'dan bulun) alman göçmeni bir hoca var, ondan ders alırsınız, dünya kadar ders veriyor grup/sadece konuşma vs.

ayrıca tüm dil kurslarında A1.1 için para vermek biraz yazık bence. dualingo, youtube vs bir şekilde ilk kuru kendiniz halledin. en azından A1.2'den devam edin.

ayrıca ders programı mantığı konusunda yanılıyorsunuz. ders, manavdan domates almak değildir. çok olunca doğrusal olarak çok öğreneceksiniz anlamına gelmez, bu büyük bir yanılgı. verim önemli.
goethe'ye gidin, tarihi tutmazsa taksim şubesine bakın o da olmazsa gs'da ya da boğaziçi'ndeki kurslara bakın, hocalar genelde aynı oluyor.
  • jimjim  (05.02.20 12:10:01) 
Goethe, galatasaray uni kurslari be avusturya kultur merkezi kurslari tabi


  • kuehles blondes  (05.02.20 18:29:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.