[]

Saç sütü tavsiyesi

Merhaba,
Saç uzatmaya çalışıyorum ve bu işte yeniyim. Piyasada zibil marka ve ürün var. Tecrübelerinize dayanarak, saçların hızlı uzamasını sağlayan ve aynı zamanda kırılma önleyici saç sütü/serumu/losyonu (adı ne naneyse işte) öneriniz var mıdır? Duş sonrası, durulama gerektirmeyen türler tercihimdir.
Teşekkürler.


 
sinameki kuru deneyin.


  • nefertarii  (04.02.20 23:39:56) 
Durulama gerektirmeyen deyince secenekleri daraltiyosun. Milyon çeşit yag var hindistancevizi yagi, badem yagi, cam terebentin. Eczaneden bemiks, bepanthen, evigen ampul alip zeytinyagiyla karıştırıp maske yapanlar var.Maske seklinde yaglardan olusan dax var piyasada. Yukardaki arkadasin yazdigi gibi kürler var ama hepsini yikaman lazim.

Sarimsakli sampuanlar var.Biotinli sampuanlar var.

Vitamin takviyeleri var. Biotin gibi, panpluslar gibi. Mezoterapi yaptirabilirsin ayrica. Dökülme de varsa dermaroller ve minoxil kullannalar var. Bunlarin hicbiri farkli ksiilerde ayni etkiyi yaratmiyo deneyimlerin sonucu anladigim. En cok kullanilanlar bunlar ama hicbirinin garantisi yok ise yarar mi yaramaz mi.

Ben saglikli beslenip iyi protein alip bol su icip, sacima herhangi bir yorucu isi islemi uygulamamayi, icerik olarak temiz sampuan kullanmayi, haftada 2 daxla bikac saat maske yapmayi bazen de kür seklinde vitamin kullanmayi tercih ediyorum. 3 ayda bir de kestirip kiriklarini aldiriyorum. Benim kendi rutinim bu.
  • hindistan cevizi  (04.02.20 23:58:30) 
at kuyruğu şampuanı alın.


  • ats2  (05.02.20 08:28:45) 
temiz icerik, dogal urun icin:
www.simyaevi.com

  • mocha  (05.02.20 09:06:52) 
loreal elseve turuncu seri uzun saçlar için üstünde bye bye makas yazan bir ürünü kullanıyorum
çok sevdim tavsiye ederim

  • devilone  (05.02.20 09:55:54) 
Yakın zamanda bir arkadaşım bana "DOAL" markasının "keratin sütü"nü önerdi. Epey memnunmuş, henüz deneme fırsatım olmadı ama denemeyi düşünüyorum.


  • kucukne  (05.02.20 13:44:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.