[]

Ispanya vizesi icin randevu

Simdi BLs International'a sunmak uzere VizeMerkezi diye baska bir araci kurumla calisicam. Ama randevuyu kendim alabilir miyim? Yoksa onlarin mi almasi gerekiyor?

Tesekkurler.


 
hangi vize türüne başvuracağınıza göre değişiyor. eğer d tipi ulusal vizeye veya 90 günden fazla süreli öğrenci vizesine başvuracaksanız aracı olmaksızın şahsen konsolosluğa başvurmanız gerekiyor. diğer vizelerde ise aracı kurumla başvurmak zorundasınız. şahsen başvuramazsınız.

www.ispanyakonsoloslugu.com (alıntı)
İspanya Vizesi Başvurusu
İspanya’ya seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları kısa süreli (90 güne kadar olan) seyahatleri için konsolosluğa doğrudan başvuru yapamamaktadır. Bu kişiler İspanya vizesi başvurularını İspanya Konsolosluğu tarafından akredite kurumlar aracılığı ile yapmaktadırlar.

İspanya’ya uzun süreli (aile birleşimi, çalışma, oturum, eğitim, vb.) nedenlerle seyahat edecek olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Uzun süreli İspanya vizesi için başvuru yapmalıdır. Uzun süreli İspanya vizesi başvuruları yalnızca İspanya Konsolosluğu’na ya da İspanya Büyükelçiliği'ne doğrudan yapılabilir
  • 1286  (04.02.20 20:35:40) 
Bls zaten araci kurum. Siz ikinci bir araci kurumla mi anlastiniz? Yanlis mi anladim


  • euteamo  (04.02.20 23:53:33) 
Bls zaten araci kurum. Araciya araciyla basvurmaya ne gerek var?


  • brkylmz  (05.02.20 02:43:01) 
geçen hafta bls ye kendim başvurdum, evrakları sıralı şekilde götürün başka bir şeye gerek yok çok yardımcı oluyorlar. aracı kuruma boşuna para vermeyin.


  • benaslinda  (05.02.20 09:07:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.