[]

misafir gittikten sonra hakkında dedikodu

selamlar, özellikle çiftlerin gelen çiftlerle ilgili dedikoduları daha da iyi olur ancak merak ediyorum mesela bir akşam misafir geldi size kapıdan uğurladınız sonra yatağa gireceksiniz o kişi veya kişiler hakkında ne tarz laflar gömüyorsunuz.

herkesin yaptığı bir şey ve merak ediyorum nelere gömüyorsunuz az önce gülerek, yorum yaparak ilgilenmiş gibi olduğunuz şeyler hakkında :D


 
youtu.be

Aklıma bu geldi direk
  • masseter  (04.02.20 15:58:01) 
Misafirliğe gelip kabalık yapan arkadaşlarımız var. Yok ben onu sevmem bunu sevmem tarzı. İnsanın canını sıkıyor. Ulan sevmesen de bu kadar açık sözlü olmak terbiyesizlik değil mi?

Kendimden örnek vereyim; gittiğim yerde kimseyi kirmam. Hani yemekler hep güzelmiş gibi konuşurum. Ama insanlarda adabı muaşeret sıfır. Daha çok var da ...
  • dickens  (04.02.20 18:12:15) 
vallahi benim erkek arkadaş antranör. Bedenlerini epey gomüyoruz, ozellikle sporcuysa gelen misafirliğe ve formunda değilse. Sprocu değilse de mesela kaç ayda bedenin neresini nasöl forma sokulir falan onun hesabıni yapıyoruz. Gelen misafirin bir popo baldır butu konuşulacak kesin, bu nefessiz konuşulur. Onun dışında ben çok pot kırarım. O anda fark ettiysem sacmalarım, onunla dalga geçeriz. Misafir gelenler zaten tanıdıklardır, onların da tanıdık alışkanlıkları vardır konuşulacak. Onları konuşuruz yine. Bir de ben malıyla ovünenlerle dalga geçiyorum. Biri var sürekli onu aldım bunu aldım diye sayiyor, emlak zengini. Ona bziim evi kakalamaya çalışıyorum mesela, o gittikten sonra ona çok gülüyoruz. Her seferinde başka hiç bilmediğim bir evi satın alması icin ugraşiyorum, evi övüyorum. Zerre bilgim yok (*-*) Ha bir de ben hemen ruhsal patterni çıkarıp kişilik bozukluklarını falan sayıyorum. O dedikodu değil ama.


  • velvetmorning  (04.02.20 18:49:45) 
düşündüm, yapmıyoruz.

dickens +1 dicem ama. misafirliğe gelip yaptığım yemekleri eleştiren oldu (aynı aile). geriliyorum zaten misafir çağıracakken.
  • xvyz  (04.02.20 19:07:42) 
en sevdiğim aktivitedir. yapamayacağım insanla zor.


  • denef  (04.02.20 22:03:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.