[]

Amsterdam önerileri

2 erkek arkadaş an itibariyle gezi amacıyla amsterdama gidiyoruz. 4-5 gün süremiz var. Ne yapılmalı nereye kesinlikle gidilmeli tarzı önerilerinize fazlasıyla ihtiyacımız var.
Şimdiden çok teşekkürler



 
Zaanse schans'a gitmeni tavsiye ederim. Trenle rahatca ulaşabilirsin.


  • nhtzmc  (04.02.20 12:38:25) 
standart amsterdam etkinliklerinin dışında giethoorn güzel bir alternatif; günübirlik gidilebilir.


  • Bruce  (04.02.20 12:42:25 ~ 12:42:47) 
Zaanse schans +1 Hatta +11.


  • put it in your appropriate place  (04.02.20 13:13:06) 
zaanse schans - volendam- edam
merkez istasyondan gunluk sınırsız ring biletle hepsine rahat ulaşırsınız.

  • bordeaux  (04.02.20 14:08:03) 
gunluk sinirsiz bilet alip gezmistik bizde, cok keyifli oluyor (eger asiri bir yagmura denk gelmezseniz)


  • sweetoffice  (04.02.20 14:53:02) 
wynand fockink diye bir likör dükkanı var , ufak bir yer ve envai çeşit ev yapımı likörleri var. gidip bardaki abiye nasıl aromalar sevdiğinizi söylüyorsunuz , o da size beğendiğiniz bir tane bulana kadar likör denettiriyor. artık kaçıncıda beğenip bundan içeyim derseniz sadece bir kadeh likör ücreti ödüyorsunuz. tatlı bir yer tavsiye ederim.

kahvaltı için bagels&beans'i denemelisiniz bagel seviyorsanız , hastasıyız.

hava çok soğuktur ama parkta truffle keyfi yapmak istiyorsanız da rembrantpark çok keyifli , vondelpark'tan çok daha sakin.
  • anjelique laihiala  (04.02.20 15:42:16) 
winkel'de mutlaka elmalı tart yiyin hatta benim yerime de yiyin zira hala tadı damağımda.

zaanse schans (waffle'ın tadına burada bakın harika gerçekten) ve volendam mutlaka görülmeli, diğer kasabalar çok benzer o nedenle ikisi yeterli bence. volendam'da muhteşem deniz ürünleri ve biranın dibine vurabilirsiniz.

heineken bira fabrikasında da çok eğlenmiştim ben. özellikle müze gezisi bittikten aşağıda içilen ortam güzeldi.

brugge'ye bie gün ayırmak istemiştim ama olmadı belki siz gidersiniz.

rijksmuseum'da mutlaka görülmesi gereken yerlerden.
  • muslugubozukhayrat  (04.02.20 16:35:51 ~ 16:42:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.