[]

Gümüş Böceği İçin İlaçlama Önerisi

Arkadaşlar merhaba,
yakın zamanda yeni bir eve taşındık. Evde iki gün boyunca, 4-5 tane gümüş böceği gördük ve sonrasında evi ilaçlattık.

Sonraki günlerde hep ölü, sersem ve birkaç tane de canlı böceğe rastladık.
Geçer diye düşündük bir süre sonra ama 2,5 ay oldu.
Bu süre boyunca çok olmasa da ara ara hâlâ görüyoruz.

Daha önce böyle bir şey yaşamış ve kurtulmayı başarmış kişilerden ilaçlama firması tavsiyesi bekliyoruz.

İstanbul - Anadolu Yakası

Böceksiz günler.

 
İlaçlama firması tavsiyesi veremeyeceğim ama firma olmadan kurtulmuştuk biz. Eğer yuvalarını tespit ederseniz sadece detan'ın kokusuz sıvı böcek ilacını alıp yuvalara sıkarak kurtulabilirsiniz. Bizdekilerin yuvası tuvalette fayansın en aşağısında köşede çatlamış derzin orada ve banyo kapısının dip kısmındaydı belki işinize yarar yerlerini bulmak.


  • Kahverengi  (04.02.20 02:31:52) 
bana da geldi geçen sene. bayer k-othrine piyasadaki en iyi ilaçmış ben de internette araştırmıştım.

malesef sıcağa geliyorlar. ve yuvalarınu bulamazsanız hiç bir işe yaramıyor, ben önünü alamamıştım. meğersem bizim evden aşağı sıcak kombi suyu damlıyormuş, rutubetten aşağıda oluşmuşlar o delikten bize çıkıyorlarmış.

velhasıl, bu şekilde neden ürediklerini takip ederek kök nedeni bulun. yoksa ilaçla zor gibi :( zaten @kahverengi de aynı şeyi demiş.
  • kenarortay  (04.02.20 09:20:37 ~ 09:21:13) 
süpürgelik arkasındaki boşluklarda ve kırık fayansların arasında saklanıyorlar. buralara böcek ilacı +1. nemli ve tozlu ortamlar doğal üreme alanları, nemi ve tozu azaltmak için bir yol bulursanız tekrar ortaya çıkmazlar.


  • ozgur bir kusun hatirati  (04.02.20 09:21:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.