[]

nasıl bu kadar salak olabildim?

okulu alamadığım seçmeli dersler yüzünden uzatmıştım. güz dönemi 7 ders alabildim ve hepsini verdim. geçen yıldan da bir alttan seçmeli dersim vardı. akts toplamım 237. benim salak kafam alttan dersi akts'ye dahil etmiyor. o dersten geçince 242 olacağını sanıyorum mal gibi. tek yapmam gereken ders seçerken dilekçe verip bir ders daha almaktı. bu dönem en kötü tek ders sınavıyla mezun olacaktım. şimdi boşu boşuna 2 ders için 4 ay bekle. büyük salaklık sanırım bu ya.




 
Avantaja çevir.
Bölümle ilgili iş ara, staj yap, kurs vs ile kendini geliştir.
Herkes hata yapar. Hatalarla nasıl baş edeceğin de çok önemli
  • kisa  (04.02.20 00:44:23) 
Çok benzeri benim başıma geldi, başta bir afallıyorsunuz yok artık böyle bir hata yapmış olamam diyorsunuz ama sonradan alışılıyor. Herkes diyordur 4 ay uzun bir süre değil diye ben de bu süreci yaşadım gerçekten sandığınız kadar işkence gibi olmayacak. Mezun olduktan sonra dönüp baktığınızda çok küçük bir sorun gibi görünecek gözünüze.


  • Alyoşa  (04.02.20 01:33:48) 
4 ay yine iyimiş ya 1 dönem daha bekleseydin? 4 ay insan hayatında çok küçük bir süre, üzülme. bundan beş sene sonra kendini şu an kahredişinle dalga geçeceksin.


  • kenarortay  (04.02.20 09:23:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.