[]

xbox one s için fifa 20 almak

selamlar duyurunun insanları;


bugün elime bir adet XBOX ONE S cihaz geçti.

uzun zamandır ilgilenmediğim ve daha önce ps cihazım olduğu için bu xbox olayını kavrayamadım.

elimdeki cihaz ile şimdilik sadece ve sadece FİFA 20 oynamak istiyorum.

game pass mi alacağım game ultimate zamazingosunu da mı alacağım, yoksa 240 lira bayılıp fifa 20 oyununu storedan alıp mı oynayacağım?

bilenlerin acilen yardımına ihtiyacım var.

sevgiler saygılar. kipss

 
min ihtiyaclarini yazayim:
xbox live : internetten milletle oynamak icin. kendim oynarim dersen gerek yok.
fifa 20 oyunu: sanirim oyunu almak uzun vadede game pass'den daha ekonomik olur. sadece fifa oynamak istedigin icin yani..
online ya da kutulu olarak alma sansin var. online olarak hesap paylasimi yapanlar falan da oluyor 2 kisi bir oyun kullanabiliyor kardeslikle yani oyun 240 ise sana 120'ye geliyor diyelim.
  • ozdek  (03.02.20 22:49:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.