[]

Jennifer Lopez niye ünlü?

Kaç yıldır müzik dinlerim, bu kadının hiçbir şarkısı aklıma gelmiyor. Meşhur bir şarkısı var mı bilmiyorum. Sadece 2014 dünya kupasında, hayatimda duyduğum en kötü dünya kupası şarkısını yapmıştı, onu hatırlıyorum.

Tamam götü büyük, seksi biri falan da, bu iki özelliğe sahip çok kişi var, bu kadın nasıl böyle ünlü oldu..

Dün geceki Super Bowl devre arası şovundan birkaç gün önce internette yazılar vardı "JLo devre arası şovunu paylaşmak için fazla büyük" diye. Yahu yanındaki Shakira yani ne bileyim Jennifer Lopez onun tırnağı olamaz normal şartlar altında. Bu sahneyi kimler kimler paylaştı Lopez kim yav..

Sizce de çok abartılmıyor mu bu kadın? Gerçekten güzel bi şarkısı var mı bu arada? Ben niye hiç bilmiyorum bu kadına ait bir şarkı..

 
Amerika kıtasında epey ünlü. Latin kökenleri dolayısıyla sadece Kuzey'i değil Güney'i de epey coşturuyor. Bizim buralara şarkılarından ziyade magazinel celebrity kişiliği aksediyor sanırım. Hiç hit şarkısı da yok değildir. Evlilikleri boşanmaları falan derken oralarda Hülya Avşar, Seda Sayan gibi bir şey. Amerika kıtası bambaşka bir dünya. Mariah Carey, Celine Dion, J.Lo, Marc Anthony, Martha Stewart, Oprah falan oralarda bitmiyor. 90'lardan beri bunlar ünlü hala.


  • rosencruz  (03.02.20 14:29:09) 
www.oprahmag.com

hani şuraya bir baksanız, en az 5 tane şarkısını bilirsiniz.
  • dunga  (03.02.20 14:31:44) 
@dunga

İsim olarak tanıdık gelmediler. Eve gidince kısa kısa dinleyeyim, muhtemelen kulak aşinalığım olan vardır tabi de, yine de bilmiyorum bana hitap etmediği için belki de bu kadar abartılmış olmasi tuhaf geliyor :D

@rosencruz'un verdiği seda sayan ve hülya avşar örneği doğru gibi. Bizde de o ikisinin hiçbir yeteneği yok ve bence güzel de değil ikisi de ama yıllardır inanılmaz popülerler saçma sapan şekilde. Bazı insanlar hiçbir şey yapmadan popüler olabiliyorlar..
  • nundu  (03.02.20 14:36:02) 
nundu senin yaşın biraz ufak o yüzden, 2014 diyorsun fakat jennifer lopez in çıkış ve en iyi dönemi 2000 lerin başı, neticede çok yetenekli olmasına gerek yok bir şekilde pazarlanıyor ve zamanı geçiyor


  • freebird5406_2  (03.02.20 14:47:11) 
2000'lerin başında yaptığı şarkılarla popüler oldu, şarkı isimleri tanıdık gelmiyor olabilir ancak dinlediğinizde evet biliyorum bunu diyecektir çoğu kişi. en basitinde get right, let's get loud, jenny from the block herkesin bildiği parçalardan. günümüzde de dance again, on the floor, papi, ain't your mama gayet bilinen ve sevilen şarkıları. seda sayan benzetmesi yapmak çok büyük haksızlık olur.


  • tabirimekruh  (03.02.20 14:49:05) 
Network u iyi demek ki. Yani bana kalırsa, kesin linç yiyeceğim ama Jennifer Aniston'un da çoktan silinip gitmesi lazımdı ama networking işte.


  • epistemic_regress  (03.02.20 14:57:35) 
abartılmıyor, liseliler bilmez
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
  • dafuq  (03.02.20 15:00:13) 
@epistemic_regress

Ona da aşşşırı katılıyorum. Brad Pitt'in eski ilişkisi diye kaç yıldır gündemde kadın. Yok şu törende şöyle bakmış, böyle yapmış. Aşırı boş bir karakter bence.
  • nundu  (03.02.20 15:00:43) 
Sanıyorum 1998 senesiydi JLo'yu ilk tanıdığımda. O zaman büyük bir çıkış yakalamıştı ve kitlelerce tanınır hâle gelmişti. Birkaç şarkısı dışında daha çok fiziğiyle ve sahne şovuyla ünlü olduğunu düşünüyorum ben de.


  • simderun  (03.02.20 15:32:10) 
amerikalıların latin kadın fantazisi.
bizde ivana sert niye ünlüydü?

  • prizmatik  (03.02.20 15:38:23) 
gerçekten niye ünlü diye soranlar ve bunu garip bulanlar cevaplarında yaşlarını da yazarsa sebebini daha iyi anlayacağız.

neden ünlü dediğin kadının albüm satış sayısına, konserlerine, ödüllerine bir bakın ve sonra konuşalım derim.

eğer 2000 lerin başında henüz 2 yaşında değilseniz yani o zamanaları bilinçli bir şekilde yaşamışsanız müzik zevkiniz uymasa da jennifer lopez için neden ünlü diye sormazsınız.
  • eeb  (03.02.20 15:40:41) 
@eeb

1996 doğumluyum, buna göre yorum yapabilirsiniz isterseniz
  • nundu  (03.02.20 15:43:37) 
@nundu

kadının ünlü olduğu zamanlar sizin maksimum 8-9 yaşınıza denk geliyor. yani o çıkış yaptığı dönemlerde tüm dünyada nasıl bir yankı uyandırdığını görmemiş olmanız normal.

bunu 2000 lerde j.lo dinleyip son 5-10 senedir radyoda falan çıkarsa kanal geçen biri olarak söylüyorum.

yani j.lo'nun son 5-10 yılını dikkate alırsak bu kadar ünü haketmiyor diyebilirsiniz ama öncesi oldukça iyi.
  • eeb  (03.02.20 15:52:21) 
herkesin niye unlu olduguna geleceksek ohoooo. tabii ki network onemli bir faktor. ama "bu özelliğe sahip çok kişi var" diye yola cikarsak is zor.

ona kalirsa ben de "ne akar ne kokar basit pop sarkilari yapan binlerce pop grubu/sarkicisi var, the beatles neden bu kadar unlu?" diyebilirim. vs vs.
  • hot potato  (03.02.20 16:04:09 ~ 16:27:00) 
Bu yüzden :=) youtu.be


  • teknikekip  (03.02.20 16:25:51) 
jennifer lopez gayet de ünlüdür, abartıldığını düşünmüyorum.

doğum tarihinin 1996 olması ve de tarzının uymamasından dolayı sana hitap edememiştir, hepsi bu
  • velhasilkelam  (03.02.20 16:26:52) 
kardashian'lar da ünlü ama hele bir sor niye ünlü ?
en akılda kalan şarkısı, jenny from the block olan biri yahu.

  • prizmatik  (03.02.20 17:50:43 ~ 18:04:10) 
JLo = Hülya Avşar USA

200'lerin başında çok ünlüydü. JLo kıçı diye bir şey var. Sesi de çok berbat sayılmazdı. Magazin figürü işte. Bence Jenny from the block zamanında epey akılda kalan bir şarkıydı.
  • SiyamkedisiZorro  (03.02.20 17:53:18) 
yaşınız küçük o yüzden bilmiyorsunuz. 99 yazında bomba gibiydi albümü, neredeyse tüm parçaları popüler oldu. zaten o zamana kadar dansçı olarak bilinen biriydi, aktris olarak da birkaç filmde yer almıştı aynı zamanda.
network konusunda haklı olabilirsiniz, camiada bilinen, popüler bir isimdir. p. diddy, ben affleck, marc anthony gibi tanınmış isimlerle ilişkisi oldu. dolayısıyla tanınması sürpriz değil.
sizin normlarınızı bilemem ama benim gözümde jlo daha bilinen bir isimdir shakira'ya göre, net worth olarak da öyledir.
  • gkhncnzdgn  (03.02.20 18:00:28) 
J Lo nun müziğini dinlemem tarzım değil ama iyi bir oyuncudur. 1997 de U Turn filminde izlediğimde gayet beğenmiştim. Çok güzel bir filmdir ayrıca. Sonradan şarkıcı söylediğini öğrendim. Ama ününü hakediyor.


  • old possum  (03.02.20 19:53:25) 
yaşın ufak ondan. bir nesli banyodan çıkarmazdı heyhat..


  • gameofannen  (03.02.20 20:33:29) 
Yorumlarınızı okudum, devre arası şovunu izledim. Bence son senelerdeki en kötü şovlardan biri olmuş. JLo'nun bildiğim birkaç şarkısı varmış evet onu fark ettim ama normalde pop da iyi kötü dinleyen biri olarak öyle çok da sevdiğim şarkılar değil.

Shakira'nın çok daha fazla uluslararası hit'i var mesela, çok daha ünlü olduğunu düşünüyorum JLo'dan

Neyse, buraya da sormamın nedeni laf etmekten ziyade meraktı. Yani Kardashianlar da vasıfsız ünlü, o yüzden o açıdan sormadım, "Bu nasıl ünlü olur!!!" diye bi soru günümüzde saçma zaten biliyorum. Sadece bu hype'ı hak eden biri mi diye merak etmiştim ki ben hala abartı olduğunu düşünüyorum dhdhshs

Half time show cidden çok kötüydü ama, son senelerde en beğenmediğim oldu :/
  • nundu  (03.02.20 20:34:10) 
Hocam yanlis anlama, yukaridakolerin dedigi gibi yasin kucuk kaliyor o yuzden bilmiyorsun.
Zamanin da gayet de tutuyordu sarkilari, hit listelerine giren sarkilari oldu. Cok bilindik sarkilari var ve bunun yanında efsane seksi kadin yillardir. Dandik de olsa birkac filmde de oynadi bununla birlikte.
Unlu olmasi cok dogal yani. Zamaninda hit sarkilardan cd yapar dinlerdik ve icinde Jennifer Lopez şarkısı ds olurdu, dinleniyordu yani.

Yani kim kardasian herhabgi bir sebep olmadan ünlüyken bu kadının unlu olmasi sorgulanacak sey degil.
  • stavro  (03.02.20 20:37:07) 
Ben de çok severim Jennifer Lopez'i, sempatik kadın. Burada adı örnek geçen şarkıcıların da tümüne tercih ederim dinlemek için. (Hiç bir şarkısını hatırlamıyorum ama tatlı bir ses tonu vardı).


  • firez  (03.02.20 22:41:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.