[]

Uçağa Binerken Alkol Ya da Xanax Almak

Felaket derecede uçak korkum var. Sadece Kıbrıs'a askere gidip gelirken mecburiyetten bindim. Onda da inip gitmeyecektim kaçacaktım. Korkumu hiç yenemedim. Kendimi çok kastım. Ter su içerisinde kaldım, kalp krizi geçirecektim neredeyse. Ellerimi ve ayak parmaklarımı çok sıkmıştım. Nefes almayı unutmuştum. Giderken cam kenarı gittiğimde daha çok sarsıntı yaşadığımı ve korktuğumu hatırlıyorum. Dönüşte koridor ve kötü hava koşullarındaydı ama daha az sıkıntı yaşamıştım. Kazakistan'da dönemlik güzel paraya bir iş buldum. Bu sefer yaklaşık 6 saatlik uçuş yapacağım. Kara kara düşünüyorum iki gündür. Alkol almayı düşünüyorum da bu sefer kusmaktan korkuyorum. Xanax alsam daha mı iyi gelir? Bu arada uçakların çalışma prensibi, güvenliği ile ilgili yüzlerce video izledim fayda etmiyor. Uçak korkusunu yenen varsa tavsiyelerine açığım.




 
Bileti koridora al, alisacaksin. Bence bine bine yenebilecegin bir korku bu.
Su ilaci al diyemem, ama seni uyutan bir ilac alirsan rahat edersin. Daha once denedigin, bildigin bir ilac al.
Gecmis olsun.
  • ebabil curnatasi  (03.02.20 06:54:54) 
ucagin onu daha rahattir, yani arka kisimlar nispeten turbulansi daha fazla hissettirir.

ucaga binmeden iki kadeh sarap ama sadece iki daha fazla degil, kirmizi beyaz farketmez.

binene kadar rahatlatir, ucakta da iki tane bir yemek oncesi bir tane de yemekle...sonrasi uyku ohhhh

bi bakmissin ucak inmis, yandaki seni durduyo beyfendi izin verir misiniz diye:)
  • cairo  (03.02.20 09:47:03) 
alkol derde devadır


  • kleider  (03.02.20 11:25:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.