[]

neden spotify kullaniyorsunuz?

alternatif kullaniyorsaniz onu neden sectiniz? ornegin youtube'dan sarki acip kendince bi liste yapip oradan dinlemekten ne farki var?




 
Ses kalitesi.


  • sorularimicinfeykhesap  (02.02.20 21:40:57) 
öncelikli sebep alışkanlık ve çalma listeleri. ben spotify kullanmaya başladığımda alternatifini bilmiyordum, yutup reklamlı ve sadece müziğe uygun bir şey değildi. bir sürü şarkıyı çalma listelerine eklemiştim çoktan, sonradan beni soğutacak bir şey olmadığı için alternatife yönelmedim.

gerçi şu an katılsam yine spotify'ı seçerim, youtube müzik artık var ama youtube'u çok ciddiye alamıyorum neden bilmem.
  • Bruce  (02.02.20 21:42:26 ~ 21:42:58) 
Başarılı şarkı önerileri ve çevrimdışı dinleyebilme.
Telefonda arkaplanda dinleyebilme youtube aksine.

  • fingers of fury  (02.02.20 21:47:57) 
(bkz: amazon music hd)
(bkz: tidal)
ses kalitesi için spotify kullanmak güvenlik için şahine doğana binmekle aynı şey.
  • Whily  (02.02.20 21:54:43) 
Youtubeun parali versiyonu cikmadan once telefonda arka planda dinleyebilmek, cevrimdisi dinleyebilmek icin spotify.


  • hindistan cevizi  (02.02.20 21:57:28) 
önceleri çevrimdışı dinleme kısmı beni cezbediyordu. şimdi vodafone paket kapsamında internet harcamıyor, rahat rahat podcast vb dinleyebiliyorum.


  • gazozailacatmauzmani  (02.02.20 22:17:39) 
1999-2010 arasını arşivlemekle geçirdim.

Bu sürecin sonuna doğru müzik biriktirmekten yoruldum, ayda 15 mi 18 mi ne verip dinliyorum. YouTube listelerim de var ama spotify daha farklı bir deneyim sunuyor.
  • hayirsiz  (02.02.20 22:23:11 ~ 22:24:35) 
Ne farki var, kullanisli degil youtube. Spotify'da liste olayi var bilmemne var. Neden kullanisli oldugunh anlatmakla bititrmem şimdi. Ben spotify'i arabada da kullanıyorum mesela. Araba youtube kullanamazsin, sikinti. Fazla sarj yeme olayina girmiyorum bile.


  • stavro  (02.02.20 22:26:04 ~ 22:26:24) 
30 yaşında öğrenci akbilim var neden öğrenci spotifyim da olmasın diye kullanıyorum


  • nahtoderfahrung  (03.02.20 00:30:55) 
Netflixi kullanma sebebimle aynı. Rahatlık. İndirme var, arka planda çalma var. Gereksiz prosedür yok.


  • baal  (03.02.20 00:53:51) 
her gün en az 1 saatim metroda yer altında geçiyor. Çevrimdışı dinleme önemli bir ihtiyaç yani. Bi de Türkiye'ye ilk geldiğinden beri kullanıyorum. Daha iyi bi alternatif varsa bile geçemem bu saatten sonra. Ki öyle haftalık keşife falan çoook nadir bakarım


  • nundu  (03.02.20 01:07:57) 
sanirim sorunuz neden spotify'e para veriyorsunuz seklinde. onun cevabini zaten arkadaslar vermisler.

alternatif olarak mesela neden youtube premium degil? aliskanliktan. ben ornegin deezer kullaniyorum. bana onerdigi sarkilar spotify'in onerdiklerinden daha bana uygun oldugundan.

bir de isin aliskanligi var. yani insanlar spotify'la basladilar. ona alistilar. her yerde spotify gorduler, spotify listeleri paylastilar vb.

muzik kalitesi olarak spotify ile deezer arasinda ben bir fark sezemedim. youtube music'te ise sarkilarda bir sikinti yokken bazi sarkilari videosundan oynatiyor sanirim ses kalitesinde buyuk bir dusus oluyor.
  • tanaka  (03.02.20 09:13:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.