[]

sap erp programlarini öğrenmek

bazi iş ilanlarinda karsima cikiyor, acaba bu yazilimlari ögrenmek fayda saglar mi? farkli modulleri var sanırım nasıl oluyor bilen var mı? yada iş hayatında işe yarayabilecek baska programlar nelerdir?




 
Evde öğrenmek zor. Ama videosunu izlemek ve online kiralık sistemlerde deneme yapmak cv ye yazmak iyi olur


  • seyyar satıcı  (02.02.20 19:10:11) 
Meslek nedir bilmiyorum ama tableau powerbi qlikview öğrenmek daha kolay iş imkanı daha çok


  • seyyar satıcı  (02.02.20 19:10:36) 
ben sap danışmanıyım, bu yazılımı öğrenmek kolay değil, aktif kullanıyor olmanız gerekli.


  • nahtoderfahrung  (02.02.20 19:39:00) 
sap'ı iş sırasında kullanmadığın sürece öğrenemezsin. python'da kod yazmak gibi bir şey değil.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (02.02.20 20:55:17) 
kullanici olarak mi yoksa danismani olacak sekilde mi ogrenmek istiyorsunuz oncelikle buna karar verin. danismanlik icin kendi kendinize ogrenemezsiniz.
kullanicilik icin de bir takim videolardan siparis acma, raporlama, mal giris/cikisi gibi seylerin mantigini cozebilirsiniz ama tam anlamiyla bir ogrenme saglamaz.

  • 65 derece  (03.02.20 11:39:16) 
evde çalışarak öğrenebileceğiniz bir şey değil.

sap öğrenmeniz yeterli.

çünkü sap>diğer tüm erpler.
  • kablelvuku  (03.02.20 11:41:02) 
konsept olarak anlamanız iyi olur
anca kevde öğrenmek çok mümkün değil

genel işleyişi, hangi konuda kime danışmak gerekli, modüller genel olarak neye hizmet ediyor vs gibi
  • superb  (03.02.20 11:43:04) 
peki sap firmasinin kendi verdigi sertifikalar da mi bir ise yaramaz? tamam ogrendik diyemeyiz belki ama en azindan ilgimiz oldugunu gostermez mi?


  • baldur2  (03.02.20 11:43:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.