[]

Ispanya Schengen vizesi sorulari

Ya soyle sorularim var:

Turistik amacla gidecegim oncelikle.

1) Sahsi vize basvuru dilekcesi ornegi var midir kimsede?
2) Sirket dilekcesinde cok fazla detay vermeden, kendimden 3. sahis olarak bahsederek (sirket sahibi ve tek calisani oldugum icin sacma degil mi), su tarihlerde gidis-donus yapacagim ve masraflari kendim karsilayacagim desem yeter mi?
3) E-devlette Ikametgahim cok sacma bir sonuc veriyor. Yerlesim yeri adresim su anki ev adresim, ama mesela ailemin ikamet ettigi adres ve daha once kaldigim yurt adresim de "diger adres" olarak gorunuyor. bunu sildirmistim, hala nasil durabilir anlamadim... bir sorun cikar mi?
4) E-devlette Vukuatli aile nufus ornegi yalnizca ben, annem ve babaminkini veriyor. (4 kardesiz) normal mi?
5) Booking rezervasyon ve ucak biletim (bu satin alindi) ciktisini direkt alamiyor muyum? Bazi yerlerde PDF'e cevirin vs demisler... A4 formatinda cikti alacagim iste?
6) E-devletten alinan ciktilarin Turkce olmasi sorun olur mu?
7) Schengen Vize formunu elle mi dolduruyoruz? PDF edit edilmiyor zaten de; dogrulamak amaciyla soruyorum.

Sag olun.

 
1) örneğe gerek yok. ben dümdüz yazmıştım. üste kurumun adı. neden ziyaret ettiğim ve nerelere gideceğim. gezi planım. daha önce yeşil pasaportla girdiğim fakat 25 yaşını geçtiğim için şu anda bordo pasaportum bulunduğundan vizeye başvurduğum, bazı müzelere giriş biletimi önceden aldığım, şehirler arası yolculukları renfe treni ve alsa otobüsleriyle yapacağım ve bu biletleri de önceden aldığımı belirttim. yani olabildiğince açık oldum. adamlar şunu merak ediyor. sakat bir tip misin, yeteri kadar paran var mı, planlı organize biri misin yani kendi başının çaresine bakabilecek kapasiten var mı? olgun, becerikli bir insan olduğunu göster.

2) yeterli. ispanyada zaten turizm önemli bir gelir kaynağı. pinpirikli değiller. doğru düzgün açıkladığın zaman vize alırsın.

3) çıkmaz

4) olması gereken o zaten. normal. bende sadece evlenen abim dışında annem babam ben çıkıyoruz.

5) pdfye çevirin dediği şu. pdf dosyayı kitler. kaymalar olmaz. yani bana doğru dürüst bir çıktı getir diyemedikleri için pdf çıktısını getir demişler. çıktı düzgün olsun yeterli. bunun için ben de pdf halini basmanı öneririm.

6) olmaz. ama ben vize şirketi aracılığıyla başvurmutum. buradan: turkey.blsspainvisa.com direkt ispanya konsolosluğuna gideceksen ispanyolca bir gereklilik olabilir.

7) şengen vize formunu elle doldurmamızı isteyen bir yazı olduğunu hatırlıyorum. yine de bakmak lazım. ama pdf edit edilir. foxit reader ile pdf üzerine yazı yazabilirsin.
  • error522  (02.02.20 19:31:06 ~ 19:31:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.