[]

iadeyle uğraştıran şirket 2 sefer iade yapmış

anneme telefon almıştım. önce 1 ay kargolamadılar. 1 ayda iadeyle uğraştırdılar. ben hem kredi kartımın bankasına hem cimere bunlar insan dolandırıyor diye şikayet açmıştım. sonunda benden iban istediler ve 15. günde iade etmişlerdi. daha sonra kk işlemlerime bakarken limitte o tutar kadar artma gördüm. incelemelerim sonucunda bu şirket buraya da iade yapmış. şimdi bende fazladan bi ücret daha var yani. muhasebelerinin bunu anlayabileceğini sanmıyorum fakat şimdi bu iade içinde beni uğraştırır bunlar. fazla parayı elazığdaki mağdurlara falan mı versem napsam ben.




 
eft yolla bize derler. parayı verirken uğraştırırlar da parayı alırken en kolay yolu bulurlar bence.


  • sutlu nescafe  (02.02.20 13:20:09) 
Bir baskasinin parasını bir başkasına gönderme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz peki? Robin hood musunuz siz? İster elaziga ister afyonlu Katolik gay taş fırını ustalarına yollayın yaptığınız dolandırıcılık.


  • allah yazdiysa bozsun  (02.02.20 13:49:58) 
hakkınız olmayan parayla ne yapacağınızı karşınızdakinin tutumu belirlememeli.
dolandırıcıyı dolandırmak da dolandırıcılıktır.

  • blatta hiberna  (02.02.20 13:52:55) 
yıl sonunda vs muhasebeleşme yaparken ortaya çıkabilir. haksız zenginleşmeden dava açıp dava masrafları + faiziyle geri alabilirler. karar ve risk sizin


  • efruz  (02.02.20 13:59:41 ~ 14:09:19) 
Ben olsam net ödemezdim. Dava açsınlar kredi kartına iade yaptıklarını fark etmedim sadece eft iadesi yaptılar sandım de geç.


  • mg3929  (02.02.20 14:05:16) 
Odeme kardes bosver


  • müptezel dostoyevski  (02.02.20 14:27:39) 
size kötülük yapmış bir insana kötülük yapmak da etik değil.
kendi vicdanınızı kaybetmeyin. iade etmezseniz olan size olur. iyiliğinize olan inancınızı kaybedersiniz. isterseniz o parayla bir başkasının hayatı ameliyatını karşılayın, yine de bir firmanın parasına bilerek el koymuş sayılırsınız.

polis yahut kamera olmadığı yerlerde de kırmızı ışıkta durmak, kimsenin olmadığı yerde de çocukları dövmemek, kimse görmediği zaman da başkasının cüzdanını cukkalamamak. iyilik budur.
siz de iyi niyet gözetmeseniz bu soruyu sormazsınız tabi. belki şöyle bir şey yapılabilir. mail atıp "bana fazla para yatırılmış" dersiniz. sizden istediklerinde de, bekletildiğiniz kadar süre bekleyin. bu intikamdır. uygun olabilir. ama parayı başka yere harcamayın.
  • lovemyself  (02.02.20 16:10:00) 
nerden aldın istanbul bilişimden mi? yollama parayı geri. senin paranın 1 ay faizini yemişlerdir. para dursun 2 ay. kendiliğinden çekmezlerse sen ye çatır çutur


  • tabii lan manyak mısın  (02.02.20 16:30:55) 
Bir süre bekle, belki yanlışin farkına varır isterler sen de gönderirsin. İstemezlerse sen iletişime geçer iletirsin. Bir kac hafta belki bir ay kadar bekle.


  • biseysorcaktim  (02.02.20 17:22:41) 
hahah. etik kısmının farkındayım zaten kimseye vermem :)) fakat ben uğraşmasam da onlar anlarlarsa umarım iletişime geçerler yoksa ilk defa sinirli olduğum bir yer için gram hareket etmem gibi.


  • camiroquayınız  (02.02.20 18:29:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.