[]

Kombiye ne oldu?

>>>Basınç 3ünde üzerine çıktı, daha sonra su boşaltımı yaptık, 2ye indi tekrar. Bir iki saat içersinde yine tavan olmus,3ü de geçmiş.

Su giden mavi vanayı kapatın dedi kombici,onu kapatmamıza rağmen yine 3 ve üzeri. Bu kombiye ne oldu?Bilmem ne vanası bozulmuş filan dedi. Anlamıyoruz ki,belki daha ucuza halledilcek bir şey. Tamir için 500 TL dediler.Daha basit bir çözümü yok mudur? Şu an çalışıyor kaloriferler.


 
su doldurma vanası bozulmuş olabilir. markasına göre tamir ücreti yukarı çıkabilir.


  • sutlu nescafe  (02.02.20 11:12:23) 
Bence çok basit birşekilde göstergesi bozuldu. Kombi markasına göre youtube'da bazı videolar var sorunu nasıl çözeceğinize dair. Tabiiki işe yaramama olasılığı var ama ben 150 lirayı youtube sayesinde kasada tutmuş bulunuyorum.


  • aks-i endaz  (02.02.20 11:22:05) 
ne kadar zamanda tekrar 3 e çıkıyor. basıncı 1 e sabitleyip evin suyunu kesin yine de 3 e çıkıyorsa vanada değildir. evin suyunu kesince sabit kalıyorsa vanadır problem. bir tesisatçıya bu vana değişecek kaça değişirsin yarım saatlik iş deyin(borular plastikse). teşhisi siz koyduğunuzda fiyat inanılmaz düşer.


  • tukenmez adam  (02.02.20 11:23:13) 
1 saat içinde tekrar 3e çıkıyor. Tüm suyu keselim bakalım. Teşekkürler bilgiler icin


  • ırene adler  (02.02.20 11:26:24) 
büyük ihtimalle vanadır problem. kombinin içindeki su basma vanasıysa pahalıya değiştirebilirler.


  • tukenmez adam  (02.02.20 11:28:45) 
su basincini ayarlayan ya vana ya da icinde basinci dengeleyen tup gibi balon gibi bir sey var odur. ikisi de cok pahali degistirilmemeli. internetten fiyatlarina bakabilirsiniz hatta.


  • sparkle kiddle  (02.02.20 12:22:27) 
Genleşme tankı içindeki hava bitmiş,muhtemelen delinmemiştir. Düzgün bir servis pompayla hava basacak ve bu 500tl kesinlikle olmaz kendimizin bile yapabileceği basit bir işlem bu.


  • delikedidilimiyedi  (02.02.20 15:21:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.