[]

Bu manisa neden durulmuyor

Oradaki bu minik binlerce deprem neden bitmiyor? Ben hiç böyle bir olay görmedim ki 99’dn beri koeri takip ederim.

Yanardağ falan mı oluşacak?


 
ilginç ama yüzlerce depremden sadece iki tanesi 4 üstü. 5 üstü hiç deprem yok.

fay mikro mikro kırılıyor herhalde milföy gibi çıtır çıtır.
  • ozdek  (02.02.20 14:42:13) 
balıkesir / izmir transfer bölgesi.

birbirine yakın, bir çok kısa fay var. hepsi birbirini etkileyebiliyor.

daha ilk 5.0'dan büyük depremden sonra hasan sözbilir, deprem fırtınasına dikkat etmek gerek dedi. en son izmir'de de hissedilen 5.2 oldu geçen hafta içinde. pazartesi veya salı.
  • rain when i die  (02.02.20 14:59:44) 
Daha önce de bir duyuruya yazmıştım. 2017'de de bir benzerini yaşadık. Depremler birkaç ay sürdü. Azalarak bitiyor ama kimsede akıl sağlığı kalmıyor.


  • ganbatte  (02.02.20 16:16:26) 
2007'de biz de Elazığ'da benzerini yaşamıştık, yaklaşık bir ay kadar bir süre boyunca her gün onlarca 4.0 altı deprem oluyordu, bazen 4.5-5 civarı da oluyordu ve hissediliyordu. En son bir 5.9luk deprem olmuştu, o iyi sallayıp herkesi korkutmuştu ama ondan sonra azalarak bitmişti bu deprem dalgası.


  • Haldamir  (02.02.20 17:15:57) 
"yavaş deprem" olabilir iddiası var:

www.cnnturk.com
  • makinelere tapan adam  (02.02.20 23:37:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.