[]

veri kurtarma

bilgisayarda silinen verileri kurtarma alanında bildiğiniz iyi bir firma ya da bu işi şu çok iyi yapar dediğiniz birileri var mı acaba? silinen dosyalar çok çok önemli ne yazık ki...




 
çeşitli programlar denedik ama olmadı, bilgisayarcının denediği programlardan biri de bu mu diye soracağım, teşekkürler


  • tekilabambam  (01.02.20 17:37:29) 
easeus evde kendi yapabileceğiniz şey. Ama harddiskte somut bir bozukluk varsa denemeyin direkt bir profesyonele verin.

Eminim Türkiye'de iyi şirketler vardır ama eğer çözülmezse Amsterdam'da Seagate'in laboratuvarı var. 600€'ya çözüyorlardı. Çok önemli veriler için küçük bir para.(şirket verisi falansa)

www.seagate.com
  • nhk ni youkosu  (01.02.20 17:38:22 ~ 17:38:43) 
programlar aynı işi yapıyor genelde. ben fark görmedim hiç. diskte kırılma filan varsa kurtarma işini yaparız diyen firmalar da iş yapamıyor genelde. sadece silinen veriler varsa o durumda herhangi bir lisanslı veya ilaçlı program iş görür.


  • virvirvir virvirvir  (01.02.20 17:53:50) 
4-5 yıl önce başıma gelmişti. Harddiski aldığım firma, İstanbul'da Gold Bilişim ve Kayseri'de Frekans Bilişim adlı firmaların en iyisi olduğunu söylemişti. Kayseri'de yaptırdım, o zaman 300 GB civarı veri için 250 dolar ödemiştim.


  • yazarcik  (02.02.20 22:54:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.