[]

Ankara'dayım ne yapayım?

Şu an Kızılay'dayım.
Haftasonu 2 gün boş ve yalnızım.
Ne yapayım sizce?


 
Hasta olma gir bir yerlere. Ankara 'da bu havada hicbir şey yapılmaz.


  • luluki  (01.02.20 15:20:48) 
Organ donörü olabilirsin.


  • ycm  (01.02.20 15:46:17) 
Döner ye.


  • kerem555  (01.02.20 15:58:59) 
Ankara maalesef tek başına neredeyse hiçbir şey yapılamayacak bir şehir. En azından şehrin yabancıları için.

Favori yemek mekanları falan tarzı bir liste bulup 2 gün boyunca yiyip içebilirsiniz sanırım
  • aguen  (01.02.20 16:09:30) 
Cafe laba gidip london fog tea ic


  • nax  (01.02.20 16:12:41) 
Hosta da susamlı ekmek arası et döner ye. Ah öğrenciliğimin bu n sahane yemeğiydi.


  • lion de la Turquie  (01.02.20 16:48:55) 
kızılay'a yakın bir mesafede yer alan cer modern'i ziyaret edebilirsin. gitmeden internet sayfasından güncel etkinlikleri görebilirsin.


  • tekilabambam  (01.02.20 16:53:36) 
valla abi ankara'yı çok seviyorum, türkiye'de yaşamaya devam ettiğim sürece başka bir yere taşınmayı kesinlikle istemiyorum ama inan "ankara'da ne yapılır?" sorusuna ben de hiç cevap veremiyorum. haftaya arkadaş gelecek erasmus'a, heyecanlanıyor falan, şimdiden imanım gevredi, bi' hafta sonra "bu ne biçim şehir, sen ne biçim adamsın, skim böyle memleketi bu ne lan" derse yumruk atmamak için nefes egzersizleri yapmakla uğraşıyorum.

ben param varsa sakarya'da rastgele bi yerlere girip bira mira içiyom dışarıdaysam. param yoksa da kızılay-cebeci yürüyorum. sinema düşünürsen büyülü fener'e falan bakabilirsin mesela, ilgini çeken bir şey çıkar belki.

allah yardımcın olsun ne diyim. dediğim gibi yaşamayı, yaşadığım yerin ankara olmasını seviyorum ama "nereye gideyim?" diye soran adama verilecek bir cevap yok bence ankara'da.

ha belki biz cahilizdir, belki tek başına yapabileceğin güzel aktiviteler/gidebileceğin şahane yerler vardır ama ben gerçekten bilmiyorum. ben okula, kızılay'a, kurtuluş parkı'na, arkadaş bulursam mogan'a içmeye, gençlerbirliği maçlarına gidiyorum. canım sıkılırsa cebeci'den kaptırıyorum öyle yürüyorum cebeci-kurtuluş-kızılay diye. yaşarken şikayet etmiyo insan, yaşamak kolay çünkü. pahalı değil, çok kalabalık değil, istanbul gibi boğmuyo. ama bi şey yok yani sjfjsj arkadaşın markadaşın olursa onlarla takılıyosun işte :(
  • der meister  (01.02.20 16:56:13) 
İstanbul'a dön :DDDD


  • eazy  (01.02.20 16:58:19) 
Anadolu Medeniyetleri Müzesine gidebilirsiniz.


  • evrim halkasi  (01.02.20 17:08:13) 
Kızılayda şu kafede bir türk kahvesi içip müthiş bir tatlı yiyebilirsiniz. Butik ve tatlış bir yerdir.

www.zomato.com
  • E.  (01.02.20 17:47:39) 
Anıtkabire git, müzesini gez.
Hamamönü nü gez.
Anadolu medeniyetleri müzesi, etnoğrafya müzesi,
Merakın varsa itfaiye nin oradaki bit pazarı olabilir.
Ankara Kalesi ne git gez, içinde koç müzesi var onu da gezebilirsin. Gözlemecide gözleme ye, gramofon cafe ye git.

Tunalı hilmi yi gez, bestekar ı, arjantin i, oradaki mekanları keşfet. Benim için çıtır da kokoreç ye :)

Sakarya da dolaş, mekanlarında bira iç :)

Karanfil sokaktaki pasajlara gir dolaş, cafelerinde otur

7.caddeye git,

Bunlar 2 güne sığmaz, seç beğen al.
  • ardolf rendall  (01.02.20 18:37:37) 
Eskişehire git trenle gez gel


  • kveldulv  (02.02.20 03:59:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.