[]

Fare delikten nasıl çıkarılır?

Bir fare bizim binanın dışındaki delikten girmiş, duvarın içine yuva yapmış.

Evin içine girmemiş, duvarda.

Deliği kapatsam içeride kalacak, orada ölüp kokacak, daha kötüsü sıkışıp kalırsa evin içine girmek için bir delik açmaya çalışır.
Bir şekilde onun (ve galiba yavrularının) o delikten çıkmasınnı sağlamam gerek, sonra da deliği kapatacağım.

Ama ne kullanabileceğimi bulamadım.
Acaba raid böcek spreyi sıksam rahatsız olup delikten çıkarlar mı? Çıktıklarına nasıl emin olurm.


Tesisatçı, boyacı, elektrikçi gibi fareci olsa keşke.
Bir haftada iki defa ilaçlama yaptırdım eve, yeni fark ettim dışarıda olduğun.

 
fare yuvasının önüne büyük kutu şeklinde olan fare tuzaklarından koy, tuzağın içine de yiyecek koy, oradan çıkıp oraya girdiğinde senin fare tuzağı boş ya da dolu anlayacağın için ona göre hareket edersin.

urun.n11.com


tabi öldürme uzak bir yere sal gitsin. zehir mehir uğraşacaksın tehlikeli, ellesen üstüne bassan üstün başın kirlenir, kaçırma ihtimalin var, ortalığı batırma ihtimalin var panikle apartman içine girer bin türlü şey. ısırıp tırmalarsa da fena, hastanelerde sürünürsün, kuduz mu oldum veba mı oldum diye.
  • hem şişko hem deli  (01.02.20 11:21:51 ~ 11:26:06) 
Delikten içeri duman basabilirsin


  • diffarentiationation  (01.02.20 14:09:16) 
böcek, fare ilaçlamacılar yapar o işi.
yani farecilik.
sen yeter ki paradan haber ver.
  • prizmatik  (01.02.20 15:00:35) 
Duman +1
Belgesellerde yilan kostebek gibi hayvanlari yuvalarindan cikarmak icin iceri duman salarlar

  • nax  (01.02.20 16:16:00) 
Fareyi oradan çıkardığında, koşarak başka yere girecek. Bu böyle sürüp gider, sonra izini kaybeder ve nerede oldugunu bilmeden arar durursun. O yüzden duman, sprey vs kullanma.

Canlı yakala istasyonu denen aparatlar var. Fare bunlara girer ve çıkamaz. Kapan değil, fareyi öldürmez, zarar vermez. Sadece içinde alıkoyar.

Bunu deliğin yakınına ve duvara sıfır şekilde, farenin giriş yapacağı açıklığın serbest kalacağı pozisyonda yerleştir. İçine de snickers gibi fındık fıstıklı aromalı bir gıdadan parça bırak. Bu istasyonların içini görebileceğin penceresi olur. Yakalanınca bunu gözlemleyebilirsin.

Sonra gider, uzak bir yerde kutunun kapağını açar ve hayvanı azad edersin.
  • rezilrusfaadam  (01.02.20 23:10:54) 
Ayrıca bu aletin alışveriş sitesi linki verilmiş ama yakınlardaysan Karaköy yeraltı geçidindeki zirai ilaçcılardan daha ucuza alabilirsin. İçine ayriyeten yapıskan levha satmak isterlerse kabul etme. Kutuyu yapışkansız kullan.


  • rezilrusfaadam  (01.02.20 23:13:35) 
Mukavva uzerine ozel fare yapiskani sur. Cakmakla cevizin icini yak, kokusu cikinca kartonun uzerine birak. Orayi terket.


  • tunaktunaktun  (02.02.20 08:11:39) 
Yavrular buyuyup terk ettikten sonra kapasaniZ olmaz mi? Ne vicdansizlar var ya. Sanki onlar robot da canlari yanmiyor


  • bir varmis bir yokmus  (02.02.20 10:52:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.