[]

siyah fon kartonu arıyorum

ama bulamıyorum. eni 2 veya 3 metre, boyu ise 3 veya 4 metre olan fon kartonu bulamıyorum. fotoğraf çekimi için lazım fakat internette bulduklarım hep kumaş. kumaşları da ne yaparsan yap kırışıyor. bir de 600 700 liralık olanları var, onlar plastik. niye bu kadar pahalı yav, alt tarafı 6m2 lik bomboş siyah bir kağıt parçası. spesifik bir özelliği yok vb vb... ucuza nasıl temin edebilirim bunu?




 
Bahsettigin boyutlar cok buyuk. Standart kagitlarda iso a0dan buyugunu bulamazsin. Fotobloklardan al yanyana koyup photoshoplarsin?


  • nax  (01.02.20 02:05:15) 
eni 2.72 buldum ben boyu 11 metre

www.ekincifotograf.com.tr

ikincisi fonların en kötü özelliği kirlenebiliyor olması, karton fonların da geri dönüşü olmuyor onlar da kirleniyor kırışıyor.. bez alırsın, zaten özel bir kumaşı var, parlamaz, gözenekleri gözükmez, çoğu yıkanabilir e yıkadıktan sonra da ütülenir.

ayrıca fon standın yoksa, gerekli gerdirme ekipmanların yoksa fon istediğin gibi durmaz hiç bi zaman. aliexpress de 15li 20li fon gerdirme kıskaçları boşuna satılmıyor.

fiyatlar niye pahalı? eksiz üretilmesi gerekiyor çünkü, bez fonlar eksizdir o boyutta dokunur, kartonlar da tek parça üretiliyor. haliyle üretirken verilen fire ufak boyutlardan daha çok, karton için konuşursak nakliyesi de dert.

son olarak fotoğraf ile alakalı kibrit çöpü bile alsan kesinlikle 3 veya 5 katı fiyata alacaksın, olay fotoğrafçılığın süper kazık bir olay olması.

yıllardan beri fon standı almak istiyorm, bakıyorum bakıyorum bakıyorum, taa avustralyasına kadar baktım, kafama göre bulamadım, kafama göre bulamama etkenikm fiyatların gözüme 10 katı yüksek gelmesi.

mesela benim torna, freze, kaynak kullanma gibi imkanlarım var, alıcam abi bi tane oerlikon çanta kaynak, alet ekipman zaten var, kesicem kesicem yapıcam istediğim standı, bağlantı ekipmanı lazımsa gidicem arkadaşın dükkana tornada kendim yapıcam, maliyeti kaynağa vereceğim parayı geç(başka şeylerde kullanmak için de istiyorum tabi) toplasan 300 lira, bunun boyası da dahil.

urun.n11.com

bak bu fiyata olması imkansız ve bu fiyata olacaksa emin ol rezil iş görmeyen bişeydir 3 yıl evvel kaliteli markaların kartonları 2000tllere kadar çıkıyordu.

bir de kargoyla gelecekse bil ki onun anasını ağlatacaklar, tam kullanacak kısımlarının kırık, ezik, buruşuk olduğunu düşünürsen işine de yaramayabilir yani. bir de ıslatırlarsa at çöpe gitsin

ben senin yerinde olsam gider boyarım o duvarı eğer sonsuz fon şart değilse.
  • hem şişko hem deli  (01.02.20 07:23:09 ~ 07:30:10) 
Karton bulamazsin o kadar buyuk. Mat kumas al, kirissa da pek farketmez.


  • stavro  (01.02.20 10:11:03) 
Duvarı boyayın en kötü tahliye ederken boya parası verirsiniz o da her türlü daha ucuza gelir. Ayrıca bir duvarı siyah ev/ ofis gayet havalı oluyor bence.


  • pisiyorum kisik ateste  (01.02.20 10:47:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.