[]

Mutlu bir insan aldatır mı

?

Teşekkürler


 
Partneriyle mutlu olan biri mi demek istiyorsunuz? Daha düşün ihtimal olsa da hayat tarzına göre mümkündür. Erkekse biraz daha fazla mümkündür. İstatistiksel olarak tabii.


  • kullanıcıadımbuolsun  (01.02.20 01:24:45) 
hem de nasıl..

"geçerken uğrayayım"
  • tabudeviren  (01.02.20 01:25:36) 
erkekse büyük ihtimal.


  • rose parks  (01.02.20 01:29:11) 
Alatıyosa mutlu taklidi yapıyordur. Gerçekten mutlu olan huzurludur, o zaman da bu tür toplara girmez çünkü hayatta elinde tuttukları ona yeter.


  • superfluid  (01.02.20 01:34:43) 
aldatma bazen macera gibi görülebiliyor. Mutlulukla çok ilgis olmayabiliyor. Yani bazı insanların aldatma motivasyonu mutluluk bazılarınınki heyecan.

İnsan aslında kendi ilişkisinde kendince eksik bulduğu bir sebep yüzünden aldatmayı kafasında meşrulaştırıp aldatabiliyor.

He kamu spotu tarzında kıssadan hissemi de peşinen yazayım. Tarafım belli olsun: aldatmak çok ağır bir karaktersizliktir. Kendince sebebinin ne olduğunun zerre kadar önemi yoktur bence.
  • levpontryagin  (01.02.20 02:11:05) 
Köfteyi çok sevsem de her gün yemek istemem.


  • valentinov  (01.02.20 08:15:06) 
cinselliğin süresi var. yani ''alışma''dan sonra arzu kayboluyor. Arkadaşınla uyuyormuşsun gibi uyuyorsun, sevişmek görev oluyor. Ben hep düşünmüşümdür acaba sevişmeden önce niyet edilse -ibadetlerdeki gibi- başkasına niyet edilip bizimle sevişiliyor olabilir mi diye.

Neyseki 2 konu hakkında fazla düşünmeyeceksin. 1-din 2-sevdiceğin cinsel hayatı
sıralama gerektiğinde yer değiştirebilir.
  • mete kudur  (01.02.20 08:17:56) 
Erkek için konuşuyorum;

Gerçekten mutlu bir aile babası bile, eşiyle de çok iyi ten uyumu olup da seviştikleri zaman tutkuyla seviştikleri halde başka kadınları arzular.

"Ulan ne karılar var be" der her gün gün içinde, en az bir kere :)

Peki arzular, canı çeker ama aldatır mı?

İmkanları el veriyorsa büyük oranda aldatır, yani aldatabilmek için bazı olanaklar ve imkanlar gerekli.

Deli gibi aldatmak isteyip de imkan bulamayan da çok erkek vardır.

Aldatmayan olmaz mı? Elbette nadir de olsa var, gerçek bir dindar aldatmaz mesela, Allah'tan korkar.

Eşini gerçekten deli gibi seven, başka bir karşı cinse asla arzu duymayan bir erkek olabilir. Böyle bir erkek çok zor gerçi, olsa da bir kaç sene içinde bu düşünce ve hisler de körelecek sonuçta hayvani dürtüler baskın gelecektir.

Bahsettiğim girişteki erkek tipi varya, eşini ve çocuklarını seven ve mutlu aile babası, hani eşiyle seviştiğinde de tutkulu ve iyi sevişen adam.

Heh bak orada bir not düşmek lazım. "Seviştiğinde", ne zaman seviştiğinde peki? Yukarıda bahsettiğim adam hafta bir ancak sevişmeye fırsat bulur, hatta haftada bir sevişse öper başına koyar çoğu zaman.

Peki sağlıklı bir bedene ve psikolojiye sahip erkek üreme sistemi nasıl çalışır? Fırsat olsa her gün sevişebilir fiziki olarak, hatta yaş çok ileri değilse günde iki kere bile yapar.

Bir anket açsak duyuruda "arabada 5 evde 15" diyecek nice babayiğitler vardır :)

Mutlu, güzel ve seksi karısıyla haftada bir ancak sevişebilen bu adam kalan zamanında bedenine nasıl söz geçirecek?

İşte dindarsa sabredecek, kılıbıksa ya da karısını ve sahip olduklarını kaybetmekten çok korkuyorsa mastürbasyon yapacak vs.

Ha girişte aldatmak için imkan lazım yazdım, gerçi en imkansızı en beceriksizi bile arada sırada escorta gider.

Bunu aldatmaktan bile saymaz zaten!
  • John Bloor  (01.02.20 10:06:33) 
Evet evet evet.
Aldatmanin cikis noktasi mutsuzluk falan degil, gercekleri kabul etmek istemeyen insanarin uydurdugu bir kilif bu.

Bir insanin bir insana yillar boyunca cekici gelmesi pek mumkun degil.

Bir de erkekse buyuk ihtimal deniyor da bu erkekler cinlerle mi yatiyor? Aldatan erkekler varsa aldatan kadinlar da var. Olay su, kadinlarinki goz onunde degil. Biz erkeklerdeki gibi cuma aksami toplanip suna fena caktim, bunu yataga attim diye anlatmiyorlar. Erkekler kendi aralarinda bu maceralari hep paylasir, duruma, gore kiz arkadaslariyla da paylasir. Kadinlar gizli tuttuklari icin pek goz onunde degil. Bir kadininin neler yaptigini da disardan anlayamazsin kolay kolay. Disaridan cizilen profile bakarak bu yapmaz der millet. Bu gozler neler gordu...

Linc yiyecem ama pek de umrumda degil; aldatma olayi cok abartılıyor da o kadae olaganustu bir sey degil bu.
  • stavro  (01.02.20 10:13:07 ~ 10:44:42) 
Mutlu olmakla alakası yok. Stavro'ya katılıyorum. Bulunduğun toplum, yer, zaman ve daha bir sürü şey etkili olabilir. Ben aldatmam ama sebebi mutluluk olmaz yani. Bir sürü hormon, bir sürü yaşanmışlık; bunlar bile tek başlarına çok şey anlam ifade ediyor. Kimisi için de hiç etmiyor, biraz alkol yetiyor. Böyle bakmak lazım.


  • aristarkos  (01.02.20 10:31:23) 
bence seven erkek aldatmaz. aldatamaz. kaynak ben. ayrılsa bile bi süre birisine bir şey hissedemez..


  • lata  (01.02.20 10:40:27) 
erkekler yorum yapıp erkek dediğin aldatma isteğiyle doludur fırsatı varsa aldatır'a getirmişler de, kadınlar da aynı oranda aldatıyor, haberiniz olsun.

cevap: karaktersizse mutlu mutsuz dinlemeden aldatır. geçenlerde bir duyuru vardı, 9 aylık bebeği olan adam ya da kadın aldatıyordu, en son duygusal boşluktan aldattım suçlu ben değilim'e getirmişti. aldatan aldatıyor kısaca. dünyayı versen yine aldatır çünkü mayası öyle.
  • lilyb  (01.02.20 17:20:08) 
hic uzatmaya gerek yok, aldatmak mutluluk degil, libido ve karakter meselesidir, erkeklerin tamamina yakini ya aldatir, ya elinde olsa aldatir, ya da aldatma hayali kurar..
sadakat nadiren engeldir, buyuk engel gercekten Allah/gunah korkusudur, onuda tajkan sayisi cok azdir zaten

  • alttaraf  (01.02.20 19:27:33) 
@alttaraf olayi çozmus... soylicek soz birakmamis. net !


  • tunaktunaktun  (02.02.20 08:14:13) 
mutlu olmak bir haldir.

aldatmak ruh hali ile değil; karakterle, iç dünyayla, vicdanla ilgilidir.
evet, mutsuz olan insan egosantrik bir fevrilikle kendini biraz olsun mutlu hissetmek için arayışa daha kolay düşebilir.

ama mutluyken ya da bir sorunu yokken aldatmak, içten içe bir arayışta olunduğu, manevi olgunluğun tamamlanamadığı, bir tür tatminsizliğin var olduğu anlamına gelir.

hadi tek gecelik, bir anlık meselelere insanız, hatalar yapılır diyelim.
bunun peşine düşmek, ilişki yaşamak, bunu doğal karşılamak vb gibi durumlar büyük kişilik sorunlarından kaynaklanıyor.
düşük farkındalık seviyesi de hem kendi iç dünyasını anlamak, hem de ne istediğini bilmek konusunda insanı örseliyor.
  • blatta hiberna  (02.02.20 13:35:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.