[]

sokak kedisi hakkında soru

dışarıda sürekli beslediğimiz kedi var. geceleri sürekli kayboluyordu meğerse bi kaç blok ilerideki binanın girişinde bi minderde uyuyornuş. şimdi hamile ve doğurdu doğuracak. komşusundan aldığım bilgiye göre o binadaki bi yaratık kapıyı kapatmış dışarı atmış kediyi. bizim binaya getirdim. kömürlükte yer yaptım ama durmuyor hiç bir şekilde. karnı nerdeyse yerde. dışarıda köpek falan saldırır. lütfen bi akıl verin bana. eve alamıyorum kuş var zaten. barınak falan kabul etmez mi?




 
bizim sahiplendiğimiz kedilerin annesi sokak kedisiydi. birisi, ki kendisiyle tanışmadım ama muhteşem bir insan olduğuna eminim, hamile anne kediyi veterinere götürmüştü. anne kedi doğumu veterinerde yaptı. yavrular da 45 gün boyunca veterinerde anne sütü ile beslenerek büyüdüler. 45 gün sonra ise yavru kedilerin sütten kesilmesi ile biz sahiplendik. sonrasında duyduk ki anneyi de sahiplenen birileri olmuş.

eğer biraz maddi gücünüz varsa böyle bir şey yapabilirsiniz.
  • bellbane  (01.02.20 01:50:03) 
Bir odayı geçici bir süre ona tahsis edeceksiniz. Biz kaç defa bu şekilde kedi baktık. Kuş da ayrı odada takılacak artık. Barınaklarda ölüp giderler, çoğu barınakta maalesef böcek bile yaşayamaz. Evde minik kedi yavrularının olması sizi de mutlu edecek merak etmeyin.


  • pisiyorum kisik ateste  (01.02.20 10:52:04) 
@bellbabe tahmini ne kadara olur bu olay?


  • everythingok  (02.02.20 02:28:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.