[]

Bu hareket penaltı mı?

youtu.be Fanatik arkadaşları kenara alalım önce de. Bilmediğimden soruyorum Kural kitabı ne diyor bunlara cidden? Niyeti topmuş, topu da uzaklaştırmış zaten, pozisyon bitti. kötü niyet yoksa devam ettirin mi diyor?




 
Penalti ama söz konusu burak yilmazsa, hakem olsam bende vermezdim.


  • VIPCH  (31.01.20 13:33:50) 
%100 penaltı. bu pozisyonun top ile alakası yok. selçuk'un o müdaheleyi taban kaldırmadan yapması gerekiyordu. toplu, topsuz, topa dokunmuş, dokunmamış her türlü penaltı.


  • mutantking  (31.01.20 13:49:34) 
Yüzde yüz penaltı


  • valarmurgulis  (31.01.20 13:54:28) 
Penaltı. Daha nabacaktı, biraz daha zorlasa kırardı kemiği zaten.


  • battal gemalmaz  (31.01.20 13:57:04) 
penaltı artı kırmızı kart.


  • tantunisultansuleyman  (31.01.20 13:57:10) 
Her şey siyah beyaz değil. Hakem yorumu diye bir şey var. Ağır çekimde izleyince ayağını sakınması gerekirdi, kasti basıyor gibi yorumlar olur ama yanlış yani. Bir anda olan bir pozisyon bu, müdahaleyi engellemek için zaman ve alan yok. Selçuk topu çıkarınca hakem pozisyon bitti diye yorumladı, sonrası istemeden bir çarpışma. Bu yorumdur. Mesela Benfica maçında Gökhan Gönüle atılan tekme, adam az kalsın ölüyordu, hakem hiç bir şey vermedi, kasıt yok, kötü niyet yok dedi. youtu.be Keza Muslera'nın adam öldüren çıkışları: www.youtube.com Senede 20 tane yapıyor bunlardan, kaç tane kırmızı gördünüz? Bana kalsa da verilsin, ama işte hakem yorumu. Kasti mi değil mi, niyeti kötü mü, topa müdahale etmiş mi etmemiş mi? Futblcunun backgroundu. Bir sürü faktör devreye giriyor bu karar aşamasında. Pozisyonda mesela Burak'a hala şekilli düşme peşinde yana dönüp 360 derece dönüş yapıp göstermeye çalışıyor falan, adın çıktıysa çalmıyorlar işte. Muslera desen zaten dokunulmaz.


  • neverletyougodown  (31.01.20 14:28:06) 
Penaltı + Kırmızı kart


  • himmet dayi  (31.01.20 15:25:39) 
Çalınmayabilir. Öncesinde çok temiz topu kurtarmış çünkü. Top hala ortada olsa ya da topa ıska geçse 100 penaltı. Önce faulü yapıp topu kurtarsa ya da faulle senkronize topu kurtarsa gene 100 penaltı. Burda pozisyon 2 ayrı bölüm: 1- topun uzaklaştırılması 2- sonrasında gelen kaçınılmaz pozisyon gereği temas


  • speedy  (31.01.20 16:32:54) 
net penaltı artı kırmızı kart.
adamın ayağını kırmak istercesine taban giriyor. topa vurup vurmamasının ne önemi var. olay topsuz alanda olsa bile kırmızı kart.
söz konusu burak yılmaz olup olmamasının bir önemi yok. adalet önceliklidir.
  • dafuq  (31.01.20 16:40:21) 
penaltı ancak top farklı yöne gittiği için hakem topu izlerken o pozisyonu görmemiştir %80 ihtimalle.


futbol gibi bir spor nasıl hala tek hakemle yönetiliyor anlaşılır değil.
  • NightBringer  (31.01.20 17:24:32) 
haha penaltı + muhtemelen kırmızı kart. niyetin önemi yok.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (31.01.20 17:26:14) 
penalti degil. hareket topa ve mudahaleden once topa temas var. burak'in ayagini gormuyor, kasti olarak da basmiyor.


  • crucio  (31.01.20 19:04:40) 
Penaltı var diyenler Bu akşamki Nsakala-Ozan pozisyonunu izlesinler. Yararlı olur. Nsakala Topu uzaklaştırıyor, sonrasında Ozan'a müdahalesi var, o zaman o da penaltı. Dediğim gibi yorumdur bunlar siyah beyaz değil.


  • neverletyougodown  (09.02.20 02:29:06 ~ 02:30:01) 
hacı abiler müdahale topa, mesela ayağa değil de topu çıkardıktan sonra direk adama girse yine penaltı değil çünkü ilk müdahale topa.


  • dedim dedim de kime dedim  (09.02.20 02:44:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.