[]

Fotoğraflardan video

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 100 kadar fotoğrafı arka planda çalan şarkı ile toplantıda göstermem gerekiyor. Şarkıyı Youtube'dan mp3 olarak indirdim ama photo story 3 geçerli bir müzik dosyası olarak görmüyor mp3'ü. Önerebileceğiniz farklı programlar var ise çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler.


 
Eskiden Proshow Gold kullanıyorduk o iş için. exe olarak çıktı alıp her bilgisayarda gösterebiliyorsunuz.

Eğer watermark gömmüyorsa deneme sürümü işinizi görür
www.photodex.com
  • kobuzchu kiz  (31.01.20 00:35:31) 
mac'i ya da apple telefonu , tableti olan bir arkadaşından rica et, imovie ile çok basit ve kısa bir sürede yapılır.

yapacağı şey fotoğrafları sırasıyla atıp, sonra şarkıyı atıp, şarkı süresine göre fotoğrafların oynatılacağı süreyi kabaca ayarlamak, sonra mp4 olarak istediğin çözünürlükte render alırsın biter gider.
  • hem şişko hem deli  (31.01.20 00:38:31 ~ 00:39:33) 
@hem şişko hem deli Apple telefonum zaten ama bilgisayarımdaki mp3'ü ekleyemedim hazırladığım fotoğraflara.

@kobuzchu kis watermark ne demek, slide show kendilerinden oluştu şu an:)
  • en bi orijinal  (31.01.20 00:50:23) 
Quik ile bir iki deneme yapmıştım ben, olmuştu. Bi bak


  • etna  (31.01.20 07:21:52) 
Apple imovie için müzik eklemeyi şöyle yapabilirsiniz; youtube’den mp3 olarak değilde video olarak indirin, o videoyu imovie’ye ekleyince ses ve görüntü ayrı kanallarda görünür, siz videonun olduğu kanalı silin ses tek başına kalıyor. daha sonra fotoğrafları videoyu sildiğiniz alana (layer) ekleyip işlemi tamamlayabilirsiniz.


  • avarel dalton  (31.01.20 08:06:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.