[]

Meme Kanseri/onkolog tavsiyesi (Istanbul)

Ameliyat Olan teyzeme kemoterapi yapilmasi icin iyi Bir onkolog ariyoruz. Devlet hastanesinde calisan iyi Bir Doktor var mi tavsiye edebileceginiz




 
doktorsitesi,doktortakvimi gibi siteler üzerinden araştırın hocam.hakkında çok fazla olumlu yorum yazılan doktorlara bakın.


  • soru icin geldim  (30.01.20 22:27:35) 
geçmiş olsun cerrahpaşa'da(eğitim ve araştırma hastanesi) fark ödeyip profesörlere muayene olabilirsiniz.

ikinci olarak geçen gün biyopsi için gititm cerrahpaşaya(annem için) orada evrak işlemlerini yaparken radyoloji bölümünde 2 3 banko gezdim. insanlar randevu almak için gelmiş, oradaki memurlar, eylül ayına randevu verebilirim, aralık ayına randevu verebilirim tarzında şeyler söylüyordu. yani var sen durumun vahametini düşün. 9 ay sonraya randevu veriyolar ve benim gördüğüm bu insanların çoğu kanser hastasıydı.

işte bu yüzden süreci hızlandırmak adına diyorum ki, fark ödeyip profesörlere muayene olun, o zaman bütün herşey hızlanıyor.

devlet hastanelerinin de durumunun pek farklı olacağını sanmıyorum ama yanılabilirim de.
  • hem şişko hem deli  (30.01.20 23:31:06 ~ 23:31:54) 
Annem 2 sene evvel çapa'da ameliyat oldu. Meme cerrahı bölümünde salman bey çok iyidir ama onkolog değil. Bağcılar araştırmada onkolog serkan doktor vardı ama adamın tayini çıktı. Sadi konuk araştırmaya bakabilirsiniz. Orası da iyi diye biliyorum ama direkt isim bilmiyorum.


  • makarnacanavari  (30.01.20 23:50:44) 
cerrahi onkoloji uzmanı Sn Hasan Karanlık iyidir. boş zamanını yakalarsanız bir bakarsa iyi olur.


  • Tears of Devil  (31.01.20 01:21:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.