[]

Dizi bulmaca

Bir dizi vardı aklıma gelmiyor. Lütfen yardımcı olun gece gece kafayı yiyeceğim.
Aklımda kalanları yazıyorum.
1. Olaylar sanki terapi merkezi gibi bir yerde başlıyordu.
2. Esas kıza dokununca, esas kızla dokunanın gücü yer değiştiriyordu(evet bilim kurgu)
3. Esas oğlan olayların farkında değildi. Küçükken onun içine/beynine yerleşen ve onun bedenini kullanan başka bir özel güçlü kişi vardı. Esas oğlan bunun farkında değildi. Hatta bu kişiyi bir arkadaşı olarak görüyordu. Sokaklarda yaşayan bir kadın.
4. Esas oğlanın peşinde birileri vardı. Tam onu yakalamaya geldiklerinde, esas kızla esas oğlan birbirine dokundukları için yanlışlıkla esas kızı alıyorlardı.
5. Bu esas oğlanın içindeki kişi en son başka birinin içine kaçıyordu. Böyle büyük şekilsiz pislik bir torba gibi görünüyordu.
6. Bir de arafta kalmış biri vardı sanki. Bu adam yıllardır bir hayalde yaşıyor her gün aynı şarkıyı dinliyor, takım elbiseli oturup aynı yemekleri yiyordu. Sonra yanına biri geliyordu.

Hatırladıklarım bu kadar. Ne olur bulun şunu:) teşekkürler

 
Legion


  • parrot  (30.01.20 07:06:30) 
bu kadar şeyi hatırlayıp adını hatırlamaman muhteşemmiş :D


  • akıllıbıdık  (06.02.20 18:17:42) 
@akıllıbıdık, evet ya çok ilginç bir deneyimdi.


  • cahs  (11.02.20 00:23:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.