[]

Eski Model Mercedes Ekspertizi

99 bin km’de 2007 model Mercedes CLS 350 dizel bir araba almayi dusunuyorum. Arabada kaza ve boya yok, ic kozmetigi de gayet iyi gozukuyor ama memleketimizde boyle araba almak her zaman bir risk bulunduruyor. En cok km ile oynanmasindan korkuyorum, Mercedes araclar icin tescilli olarak bu isi yapip sorumluluk alabilecek(yardimci olma noktasinda) bir ekspertiz firmasi var midir İstanbul’da?




 
Once cls 350 dizeli, sonra 2007 modelini en son da 99 bin km de olusunu. Cook coook zor o km de olmasi. Ama aklima gelen ilk bakabilecegin bi kac sey

Deriler ve durumlari; Direksiyon ve koltuklarin derisine bakilmali ilk once. Mercedes derileri 350-400 binden once eskimez, soyulmaz, solmaz vs. diyolar.

Kaporta durumu; Bu aracin durdugu yere ve hava kosullarina cok bagli ama mesela 99 binde 2007 model arabada sok tak yada buyuk bi boya olmamali.

Onun disinda sasi numarasi alinip internetten donanim sorgulatilabilir. Mercedes yetkili servisine gidip kac yilina kadar yetkili servise gittigi nelerin degistige bakilabilir. Ondan sonrasinda kac el degistirmis, hangi ozel servislere gitmis, neleri degismis/ degismesi gerek bunlara detayli bakmak gerek.
  • bir3iki7  (29.01.20 21:48:53) 
Abi o araba basına iş açar yürütmesi ayrı dert, bakımı ayrı dert, kaskosu ayrı yakıtı ayrı lastiği ayrı basına iş alırsın diyorum. 2007 model bir aracın 99bin de olması zaten muamma. Link varsa bakalım. Anadolu yakasındaysan İsmailler otomotiv var tarcanlar gibi degil ekspertiz yapmıyorlar ama gidersenısının uzmanı adamlar aracı al ya da alma derler mercedes konusunda çok çok iyiler.


  • monkey  (29.01.20 23:11:34) 
Konudan bağımsız bizde 20 yaşında 270 bin kmde Mercedes var. 3 bin kmden beri bizde, düzenli bakıldığı ve ozenilmis ise kolay kolay masrafı olmaz


  • mirty  (29.01.20 23:43:29) 
tarcanlara götür ondan başkası da uğraşmaz. bmw mercedeslerde genelde km çekme oluyor. cls alacaksan kaskosuz binme hatta kaskolu bile bineceksen cebin dolu olsun.


  • mikahakkinen  (30.01.20 01:25:38) 
cls 350 dizel olmaması lazım bu arada bildiğim kadarıyla. 320 cdi var dizel olarak. 350 cdi da var ama 2007 de o aracı türkiyeye getirmek için özel sipariş verip lansmanı falan beklemek gerekirdi. eğer cidden cls 350cdi ise 99 bin km de olabilir. lansmandan araba alıp üzerek kullanan görmedim, gözleri gibi bakar keyif için kullanırlar genelde. cls350 dizel zaten yok. cdi dır o muhtemelen.

şu an senelik minimum 3.5-4k mtv ister birde kasko ve sigorta va yattığı yerde her ay minimum 1.5 teklik harcatır size hiç kullanmadan. kullandığınızda da yakıtta üzer. bakımda tarla sattırır.
  • Tears of Devil  (30.01.20 03:00:55) 
ben olsam arabayi ekspertize sokmadan once cok iyi bir usta bulurum. ustan yok ise cekilecek dert degil. km'si dusuk olsada 10 yasini gectigi icin yag kacirmalar, su kacirmalar ve elektrik arizalari baslar. bu tarz araclari yolda tutmasi zor.

alman'a biniyorsan 10 yasina gelmeden ve 150-160bini gormeden degistireceksin, sonrasi Emrah'in oynadigi eski turk filmlerine donusuyor, kimsenin bu belaya bulasmasini istemem.
  • cooperr  (30.01.20 07:45:14) 
CLS 350 dizel olmaz +1, sanırım yanlış yazdınız.

Eğer araç buysa;

www.sahibinden.com

Koltuklar ve döşemeler gerçekten çok temiz, vites topuzu, direksiyon, kapı kolları, cam düğmeleri aşınmamış oldukça temiz.

Boya da olmadığına göre km orjinal olma ihtimali yüksek, zaten servis ve muayene kayıtlarından km hareketleri büyük oranda takip edilebilir.
  • John Bloor  (30.01.20 10:49:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.