[]

32-33 bin TL civarı araç tavsiyesi?

Elinizde bu kadar para olsa nasıl bir araba bakardınız?

Benim baktıklarım;

Hyndai getz
citroen c3
fabia

 
Ben 2005 corsa aldım 35'e. Kullanımı kolay. Ne seviyedesin bilmiyorum ama tam acemi arabası. C3 düşünüyordum da etrafımdakiler + usta vazgeçirdi, çok sorun çıkarıyormuş, bir de bir tane denedim kolay kullanamadım. Şimdi gelip gömerler ama corsa'yı düşünebilirsin bence.

Not: arabadan anlamıyorum, yakın zamanda benzer bütçeyle araba aradığım için cevapladım.
  • pati  (29.01.20 18:48:27) 
o fiyata araba alınmaz, can taşıyorsun


  • Corc  (29.01.20 18:51:24) 
piyasanın bu hale gelmesi insanı hayrete düşürüyor..bu arabaları bu fiyatlara satılıyor ya..tam bir balon oluşmuş durumda. Aslında araç almak için en kötü zaman ama elzemse alıncak tabii..

Bu fiyata artık iyi araba çok yok. olmalı ama piyasa çılgın..

C3 kullandım bir süre ben. Alma. geç. Yani eski kasaları hem devrilmeye çok müsait hem de sorun çıkartabiliyor gerçekten.

Getz kağıttan araba.

valla corsa ya da fabia. başka da benim aklıma gelen yok gerçekten.
  • AlsterWasser  (29.01.20 18:53:27 ~ 18:54:17) 
Merhaba, ayırdığınız bütçeye araç alınır mı? Evet alınır ilk olarak bütçeyi kafanıza çok takmayın o fiyatlara alabileceğiniz pek çok araç var.

Önemli olan aracı aldıktan sonra size çıkartması muhtemel masrafları göz önünde bulundurarak bir seçim yapmak. Naçizane tavsiyem al-sat yapmayacak ve belli bir süre kullanayım istiyorsanız Fransız araçlarından uzak durmaya çalışın ve Japon araçlarına yönelin.

Bu Fransız araçları kötüdür anlamında değil, ayırdığınız bütçeye istinaden alacağınız model aralıklarında bulunan Japon araçları çok daha az masraf çıkartır, motor performansı daha sağlıklı olur ve daha az yakıt tüketimi yaparlar.

Sizin yerinizde olsam Suzuki, Nissan, Toyota, Honda, Mitsubishi markalarında araç bakardım.

Alacağınız arabanın hasar kaydı olmasına çok takılmayın, ekspertizde motor ve mekanikte problem çıkmadığı sürece kaporta ezik göçükleri kafanıza takmayın.

Japon araçlarının yağını suyunu kontrol ettirin periyodik bakımlarını yaptırın uzun seneler binin. Bir arkadaşım kullandığı Japon’da neredeyse 800.000KM’ye geldi ve problemsiz kullanmaya devam ediyor.

Skoda ve Opel hakkında pek bilgim olmadığı için yanlış yönlendirmek istemem ama saydığınız markalar içinde Getz alana kadar 3-5 yaş küçük Skoda’yı alırdım. Getz hakikaten hiç güven vermiyor teneke gibi geliyor.
  • avarel dalton  (29.01.20 20:00:51) 
getz


  • xdenizx  (30.01.20 09:15:28) 
fransız arabalarıyla ilgili olarak tekrar yazmamak için önceden açılmış bir duyuruya link bırakayım; www.eksiduyuru.com


  • mirty  (30.01.20 09:45:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.