[]

İngiliz'den Özel ders

Selamlar herkese,

Anadili İngilizce olan birinden kısa süreli özel ders almak istiyorum.

İngilizce seviyem: IELTS: 6. Hedefim 6,5-7 seviyelerine getirmek.
Amacım: Sınava hazırlanmak değil, Mart ayında İngiltere'ye gidiyorum ve native İngilizlerle muhatap olduğumda yaşadığım afallamadan kurtulmak istiyorum.

İnternette çeşitli sitelerde ve sahibinden.com'da araştırdım fakat ne yazık ki aradığımı bulamadım.

Bilgisi olan/ daha önce tecrübe eden varsa, deneyimlerinizi aktarırsanız çok memnun olurum.

 
Amerikalı bir arkadaşım türkiye'de ingilizce dersi veriyor. düşünürsem bi sorayım konuşun? istanbulda.


  • mg3929  (29.01.20 11:59:35) 
@mg3929 Çok teşekkürler, memnun olurum. Ne kadar daha burada kalacak ve fiyat bilgisi de iletebilirseniz sevinirim. Ben haftada 3-4 saat olmak üzere Mart ortasına kadar devam etmeyi hedefliyorum. Dilerseniz ekşi'den veya buradan özel'den de paylaşabilirsiniz.


  • bfm  (29.01.20 12:03:56) 
Özel dersten bağımsız olarak şunu söyleyeyim. İngiltere'ye bu halinle gittiğinde bile o afallama birkaç hafta sonra aşılıyor. Bizim öğrendiğimiz İngilizce günlük konuşmadan biraz uzak. Günlük konuşmalara alıştığında artık afallamıyorsun.


  • himmet dayi  (29.01.20 12:04:03) 
Selam, 2018 Nisan'da tasindim ben Londra'ya.

Yerinde olsam gelmeden Ingilizcemi gelistireyim diye dusunmem, gel gor basla. Biraz zamana birak.
Ielts 6, burada gunluk hayatta hic bir karsiligi olmayan bi rakam. Zaten gelmissin biliyorsun, o yuzden ielts puanini baz alma. Ofisteki bir cok arkadasin onune Ielts koysam 4 ya alir ya alamazlar. Ingilizce bilgisi degil, sinav stratejisi gerektiyor cunki.
  • try again fail again fail better  (29.01.20 14:19:46) 
@try again fail again fail better, fikir için teşekkürler. Ben IELTS'e girmeyeceğim zaten, sınav bazlı bir hedefim yok. İngilizce seviyemin az-çok tahmin edilebilmesi adına belirttim onu. Çok zamana bırakabileceğim koşullarda değilim şu an için; iş gezisi ve kısa sürede çok şey anlamam önemli orada olduğum müddette.


  • bfm  (29.01.20 15:34:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.