[]

En iyi yumurta sahanını arıyorum

Evde bi iki teflon vs. bi şeyler var ama bi süre sonra soyuluyor yapıştırmaya başlıyor yapısı gereği. Granit, titanyum, şu bu bin türlü malzeme var piyasada ve hangisi sağlıklıdır, hangisi teflon gibi bir süre sonra tü kaka olacak bilemiyorum.

Kaplama olmayan ve yapıştırmayan, uzun yıllar kullanabileceğim bir kahvaltı arkadaşı arıyorum.

Direkt bağlantı paylaşabilirseniz harika olur, öteki türlü de ben şu markanın bu tavasını kullanıyorum derseniz de kabul :)

 
Yapışmaz olmasını sağlayan şey kaplama zaten.

Hepsi aynı bokun laciverti. Bir sürü öneri gelecek, yok şöyle memnun kaldım, yok şöyle süper. Hepsi aynı terane.
  • baal  (29.01.20 09:39:33) 
yapışmaz olursa kaplama olması kaçınılmaz. maalesef onları kullanırken çok titiz olmalısın. yoksa uzun süre gitmez ve yapışmaz özelliğini yitirmeye başlar. mis teflon yapışmazım vardı pankek yapacam diye anasını ağlattım. tavsiyem seramik al en ucuzları. en azından farklı şeylerde kullanmaya müsait değil. teflon alırsan muhtemelen başka işlere de koşturursun onu.


  • for day to break  (29.01.20 10:36:12) 
en güzel granit kaplamada oluyor. seramik de çok iyi ama fazla çıtır yapıyor hemen yanıyor kenarları.


  • theseachange  (29.01.20 11:25:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.