[]

Yaşanacak yer, İstanbul

Biliyırum ya hiç yok ya da çok az kaldı ama. Ev almak için İstanbul'da semt, mahalle, ilçe arıyoruz.

Kıstaslarımız;

Mümkünse toplu ulaşım olmasın ipini koparan gelmesin, zaten halihazırda ipini koparanların olduğu bir semt olmasın.
500 - 600 bin ytl kadar çıkmayı düşünüyoruz.

Tespit:
Bağcılarda oturuyorum şöyle site içerisinde güzel bir daire zaten 500 binden başlıyor. Sarı siteyi karıştırırken gördüm ya beykozda'da 500-600 daireler var.
O zaman neden insanlar Bağcıları tercih ediyor. Bağcılar örnek sen de sultangazi ben diyim esenler.

Arayışımız daha zekeriyaköy, beykoz, riva, sarıyer, istinye konsepti.
Metro, metrobüs olmasın vb. vb. ulaşım kolay olmasın kendi aracımız ile gidelim

 
anadolu yakası için;

Çekmeköy ömerli'de güzel yerler var, sırapınar'a bakın derim ama biraz daha tuzludur

Tuzla aydınlı'da iki güzel site var hic istanbul'da gibi hissettirmeyen, tuzla sahile de yakın
  • nonik  (28.01.20 18:00:29) 
hocam 500 600 bin vereceğiniz yere siz de ipinizi koparıp gidiyorsunuz zaten. kendinizi nimetten saymayın çünkü 500 600 bin istanbul için inanılmaz düşük rakam. çok çok ücra semtler var aradığınız gibi. arnavutköy var mesela. ama bebek arnavutköy değil, gop arnavutköy. veya yine aynı çizgide durusu var. ama zekeriyaköy beykoz riva sarıyer istinye konseptinde kulübede kalırsınız o paraya. bahsettiğiniz yerler en ciks yerler ama belirttiğiniz para ciklet parası gibi istanbulu düşününce. yinede arnavutköy ve durusu taraflarına bakın derim. kendi aracınızla gidersiniz, nispeten sessiz sakin yerler.


  • Tears of Devil  (28.01.20 18:11:53) 
Kendinizi nimetten saymayın +1

Ulustayım. Millet toplu taşımayla akın akın etmiyor Bebek gibi. Gayet sakin ve nezih. Ama sizin bütçenizin minimum iki katı gerekiyor.
  • ruhen hastayim ben  (28.01.20 18:25:50) 
"Mümkünse toplu ulaşım olmasın ipini koparan gelmesin, zaten halihazırda ipini koparanların olduğu bir semt olmasın."
şunu okuyunca zekeriyaköy taraflarını düşünmüştüm ama 500-600 bin liraya bulabileceğinizi pek sanmıyorum. koç üniversitesi yakınlarında 1+1 daireler var onlar olabilir belki o fiyatta.

  • rusalka  (28.01.20 18:33:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.