[]

Hangi televizyon?

Özellikle kullanmış olanlar var mıdır acaba? Sorun çıkarırlar mı? Veya üstünlüğü var mı herhangi birini?

www.akakce.com

www.akakce.com

 
yeni tv almış biri olarak samsung diyorum. sony, lg,samsung arasında kalmıştım. sağolsun bir vatan bayisi 3ünü yanyana koyup aynı şeyi açtı. samsung açık ara daha iyiydi ki benim baktığım samsung qled bile değildi. bir de samsungların içinde apple tv uygulaması oluyor o da büyük bir artı.

ama trendyoldan tv alma konusunda şüpheye düşerdim çünkü ciddi fiyat farkı var. teşhir veya outlet olmamasına dikkat et. tam o fiyat çünkü. 100-200 lira ucuz olsa anlarım ama 600-700 lira daha ucuz teknoloji marketlerdekinden.
  • mutantking  (28.01.20 11:17:26) 
Pahali bir LG aldim, bozuldu. Bir ay televizyonsuz kaldiktan sonra daha buyuk ekranli giris seviyesi bir Samsung aldim. 3 senedir sikinti yok.


  • erectrode  (28.01.20 11:27:14) 
Ucuz etin yahnisi yenmez diyorum. Bir teknosa'ya da git demiyorum ama yine de sıfır kutu bayiden almak göre göre almak iyidir diyorum sonra aylarca telefon sinir sahibi olup parayla rezil olunuyor.

Model markaya gelecek olursak ikisi de şahane markalar. İnternette kötü yorum okumadıysan bayii de de gözlerinle görüp karar ver derim.
  • denizmaniaherif  (28.01.20 11:27:48) 
SONY XF9005.


  • a darkness coming  (28.01.20 11:48:33) 
Teşekkürler herkese. Bu arada farkettim ki ay sonuna kadar teknosa, vatan, mediamartktta tvlerde %10 indirim varmış. Akakçedeki en düşük fiyatla aynıya geliyor samsung.


  • cubuk kraker  (28.01.20 12:09:16) 
Yıllardır Panasonic kullanıyorum, bı bozulsa da kurtulsam. Sony de iyidir. Ayrıca günümüzde 5 yıldan fazla dayansa bile demode olur. Her gun birşey çıkıyor, dolayısı ile Vestel bile olabilir.


  • yetersizbakiye  (28.01.20 16:31:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.