[]

Sağ ve sol ayak numaram farklı

Sol ayağım daha büyük. Solda dar gelen sağda bol geliyor.

Ayak numaralarının farklı olması normal mi?


 
Skolyozun olabilir


  • valentinov  (28.01.20 00:07:24) 
Ne alaka


  • insomniac  (28.01.20 00:09:42) 
Skolyoz ile hiçbir alakası yok bu durumun, skolyoz olsa olsa bacak uzunluklarında farka neden olabilir.


  • wmeh  (28.01.20 00:15:01) 
Nasıl bu kanıya vardınız? Ayakları ölçtünüz mü yoksa sadece ayakkabılardan yola çıkarak mı?

İnsanlar mağazalarda ayakkabı denerken genelde sağ çiftini denerler ve sağ çift bir süre sonra sola göre genişler. Ayakkabı alındıktan sonra ilerleyen süreçte bu durum normale döner ama en başta böyle bir algı oluşabilir.
  • mesa  (28.01.20 00:23:13) 
Ölçtüm. Bakınca da belli zaten


  • insomniac  (28.01.20 00:23:45) 
Vucudun bi kismi daha kalin olabilyor yaygin bi durum aslinda bu ama bazilarinda daha bariz bazilarinda daha az. Bemim de sag bacagim daha kalin mesela ayak bilegimde fark ediliyodu. Eger sonradan olduysa bu durum lenf odem sorunu da olabilir sislik yapiyo olabilir. Bazi hastaliklar da yapabilir.


  • hindistan cevizi  (28.01.20 00:30:17) 
arkadaşımın da 1numara fark ediyordu mağazalara gidip çaktırmadan 2 farklı numara alıp çıkıyordu hep.


  • lcha  (28.01.20 10:45:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.