[]

Bu nasıl telif yemiyor?

videoya en ufak muzik ekleyince telif ekliyor youtube.

peki bu nasıl telif yemiyor

www.youtube.com

hem ses hem goruntu izinsiz alinmis durumda?

 
telif yemiş olabilir. telif yiyince hemen silinmiyor. hatta silinmesine bile gerek yok. bu videodan para kazanamazsınız. arada çıkan reklamlar telif sahibine para kazandırır gibi bir uyarı veriyor. kabul edersen video kalır ve para kazanmasın. kabul etmezsen videonu silerler veya dünya çapında izlenemez hale gelir.


  • sutlu nescafe  (27.01.20 20:45:27) 
Telif sahipleri videodan elde edilen kazancın kendilerine gelmesi koşuluyla bu tip yayınlara izin verebiliyor. Yani bu videodan elde edilen gelir kanal sahibine değil telif sahiplerine gidiyor.


  • angelus  (27.01.20 20:46:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.