[]

türkiye'de berber/erkek kuaförü var mı?

ya bunların hepsi aynı kesiyor saçı. ben istiyorum ki " dur kardeşim senin saçı şu model yapalım." desin ve böyle değişik hoş farkli bir model yapsın.

ama gidiyorum oturur oturmaz nasıl keselim. ya bana niye soruyorsun ?

böyle girip bambaşka biri olabileceğim bi yeri bulabilir miyim ?

türkiye'nin 5. büyük ilinde yaşıyorum.

Bana niye sormasın sorusuna cevap: Çünkü ne söylersem söyleyeyim yaptıkları en çılgınca şey yanlar kısa üstler hafif uzun. Bu yani. Keşke berber olsaydım :(

turkiyenin 5. buyuk ili antalya adana falan midir sorununa cevap : Evet Bunu belirttim çünkü ekşide "her şeyi herkesi istanbul'da sanma" hastalığı var

 
sana niye sormasın ?

sonra beğenmeyeceksin adama bırakıp.

"imaj maker"a falan gitmen gerekir.
  • fezagezgini  (27.01.20 15:28:42 ~ 15:30:28) 
saçın uzunsa kadın kuaförü daha güzel yapar o işi.

saçın kısaysa ve baştan yaratılmak istiyorsan bi kaç tıraş sürebilir berberin saçı ayarlaması ve modelin oturması.
  • hasmetizm 2046  (27.01.20 15:31:03) 
turkiyenin 5. buyuk ili antalya adana falan midir


  • m4deniz  (27.01.20 15:40:33) 
saç tasarımcısı - hair stylist gibi kelimelerle aratırsan işe yarar bişeyler çıkar belki.


  • scudman1  (27.01.20 15:46:25) 
senin ihtiyacın olan böyle bir yer şaka yapmıyorum.

youtu.be

siyah ağırlıklı dekorasyonu, tabelasında ''design, saloon'' gibi kelimeler olacak. içerde kral tv, a haber açık olmayacak, 13 yaşında çırak, esnaf muhabbeti yapıp jöleden araklayan gençler olmayacak. çok dövdüm ama durum bu. filtreleri söyledim kabaca. kolay gelsin.
  • heidi'nin dedesi  (27.01.20 15:50:28) 
antalya'da hem de serik'de bir kere sac kestirme gafletine dustum (belek'de kaziklanmayalim dedik) . bir daha asla.
artik sac tirasimi londra'dan baska yerde olmuyorum.

allahim affet. genelde duzgun berberler var ulkede ama ben gittim kazmasina denk geldim.
  • ozdek  (27.01.20 16:22:43) 
Pahali berberlere git, tam senin istedigin gibi her seye karisiyorlar soyle yapalim boyle yapalim boyle daha guzel soyle guzel zart zurt.

Bana sorarsan berber dedigin ben ne istiyorsam onu yapmali, benim istedigimi yapan berber en iyi berberdir. Insan stiline kendi karar verir. Ben de benim istedigimi yapan berber bulamamaktan muzdaribim, illa ki bir seye karisiyo bir seye yorum yapiyorlar. Kafa benim degil mi arkadas, parasini da veriyoruz, ne istiyorsak yap parasini odeyip defolup gidelim iste.
  • stavro  (27.01.20 16:29:07 ~ 16:29:44) 
Büyük şehirlerde her yerde var tabii ama diğer şehirlerde de olmalı yani. Çok küçük ilçelerde bile mixed gender kuaförler falan artıyor artık.


  • aguen  (27.01.20 16:30:18) 
Aynı dertten muzdaribim, üç keredir istediğim şekle ulaşmak için sebat edip omzuma kadar uzattigim güzelim saçlarımı mahvettiler.

Dorduncude kendim üçe vurup, belli aşamalarda da kendim kesmeye başladım. Göremedigim kısımlar için de eş dosttan rica edip onlara kestirdim (tabi rastgele değil, el becerisine güvendiğim iki farklı kişiden,ve "ben berberim ustayım kuaförüm" havasında olmadıkları için de adım adım her makasi tarif edebildim)

Şimdi istediğim şeye ulaşmam icin sadece zaman gerekiyor, biraz daha uzaması yani.

Tabi saç tipine göre de değişir, benim gür dalgalı/kıvırcık arası bir saçım var ve kötü/iz olacak şekilde de kessem siritmiyor dışarıdan bakıldığında hatta farkedilmiyor.

Naçizane öneririm, denemeye değer. Olmazsa da en kotu yine berber modeline dönersin, yanlar kısa,üstler hafif daha uzun ^^
  • encokbenisevinnolur  (28.01.20 01:25:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.