[]

Kurtlar Vadisi İlk 97 Bölüm

Neden ilk 97 bölüm?
Sonra ne oluyor?



 
Sonra Polatlar resmi olmayan bir şekilde devlet için çalışıp, ünlü iş adamlarının planlarını bozmaya çalışıyorlar. Sonra bu iş adamları illuminatici falan çıkıyor. Sonra Ülkenin üzerine oynanan oyunlar ortaya çıkıyor. Meğer her ülkenin gözü bizim topraklardaymış. Sonra polatlar resmi devlet görevlisi oluyor. İhtiyarlar denilen derin devlet ve bu toprakların yıllardır koruyucusu olan örgütün lideri oluyor. Üzerimize oynanan oyunları bozuyorlar.

ilk 97 niye iyi? diyaloglar, oyunculuklar, çatışma sahneleri, karakterler üst düzey. Ama ondan sonra boş muhabbetler, polat ın kasıntılıkları, hep en güçlüsü bu dedikleri düşmandan sonra başka düşmanın gelmesi ve onun için ''aslında bir önceki bir şey değil, bu fena'' denmesi. O fenayı gömdükten sonra yine aynı şekilde ''abi, aslında o fenaydı ama bu yeni gelen fenaların fenası'' ddsakopas off. çok kötüydü ya :D İskender büyük iyiydi sadece. Üzerimize oynanan oyunlar falan inandırıcı gelmiyordu, hükümet propagandası yapıldı açık açık. Bir ara yerel seçimler vardı bunun yayınlandığı dönem. Bİr bölümde açık açık muhalefet kötülendi, meğersem dış güçler istanbul'u alabilmek için muhalefeti destekliyormuş gbi gösterdiler. Gezi parkı olaylarını işlediler, dış güçler düzenlemişti :D
  • eazy  (27.01.20 13:48:12 ~ 13:50:30) 
kurtlar vadisi ilk yazildiginda ilk 97 bolumluk senaryosu planlanip da yazilmis. sonrasi dizi tuttugu icin suyunu, suyunun suyunu cikaralim mantigi ile yazilmis senaryolar. genel olarak bir konu yok. bitmek bilmeyen kotu adamlara karsi mucadele var. ama ilk 97 bolumun senaryosu birbirine bagli. 97 bolum tek bir konu uzerine isleniyor. diyaloglar saglam. butun karakterlerin bir gecmisi var vs.

su entry olayi teknik acidan da cok guzel anlatiyor eksisozluk.com
  • crucio  (27.01.20 14:21:35) 
İlk bir kaç sezon Pusu da güzel, öyle hemen çöpe atmamak lazım. Çok güzel oyuncular girdiler, oynadılar, çıktılar.

Hakan Boyav
Musa Uzunlar
Hüseyin Avni Danyal
Zafer Algöz
Tamer Yiğit
Mustafa Üstündağ
Kuzey Vargın
Can Gürzap

Edit, Ali Sürmeli'yi unutmuşum, ne kadar ayıp. Neco'yu da unutmuşum, kim bilir kimleri unuttum daha.
  • John Bloor  (27.01.20 18:04:06 ~ 18:07:39) 
orijinal olusu, muhtesem senaryosu ve karakterleri. olay orgusu vs.

pusu falan orijinal serinin populerligini sagmak icin yapildi.
  • baldur2  (27.01.20 18:12:20) 
ilk 97 değil de 56 bölümdeydi herhalde yönetmen osman sınav, 97ye kadar serdar akar.
sonrasında kim bilir kimin kimi
oyuncular da o şekilde, ilk 97de tiyatro kökenli sağlam kişiler var.
  • owaki  (27.01.20 18:22:19) 
97 bolum sonunda dizi bitiyor cunku.

kurtlar vadisi: pusu ise guzel ama normal bir turk dizisi. yani guzel baslayip sacmalayanlardan. o da guzel basladi, hikayesi ilgincti, oyuncular ozellikle de kotu adamlar gercekten kaliteliydi.

daha sonra da hikayeyi bitirmek yerine kurtlar vadisi'nin populerligini kullanarak gittigi yere kadar dediler. yani hikayeye, karakterlere o zamanin gundemi, karakterligin populerligi, ratingler vb. yon vermeye basladi.

ornegin muro karakteri ilk aklima gelen. guzel bir kotu karakter olarak girdigi diziyi polatin yaninda komedi unsuru olarak tamamladi. tamamen karakterin tutmasi ama hikayesinin bitmesi yuzunden.
  • tanaka  (27.01.20 18:50:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.