[]

Çanakkale nasıl bir yer?

Aklım çok karışık. Yüksek lisans mülakatı için İzmir'den geliyorum.
Dokuz Eylül mezunuyum. Fakat araştırdığıma göre bölüm hocaları gayet iyiymiş.
Bahar dönemi öğrenci alımı var.

Şehir hakkında da okuduklarım çok olumlu. Tam bana göre bir yer gibi geliyor.
Ne yapmamı önerirsiniz? Yüksek lisansı kesin yapacağım. Hemen bu dönem Çanakkale'ye mi geleyim yoksa İzmir veya İstanbul'u mu deneyeyim yazın yapılacak mülakatlarda? (bunlar da önümüzdeki güz dönemi başlayacak ve zaman kaybetmiş olacağım.)

Her yorum benim için değerli. Teşekkür ederim.

ek:

Ayrıca kira durumu var. Dersler Şubat'tan Mayıs'a, yaklaşık 3 ay sürecek.
3 aylığına ev kiralayamam muhtemelen. Nerede kalabilirim ki?

 
çanakkale güzeldir şehir iyidir. bölüm neyse bilgim yok


  • basond  (26.01.20 12:50:05) 
Akademik olarak izmir ve İstanbul'dan eksiği yoksa bölümünün hiç düşünme. Çanakkale öğrenci için İzmir'e, hele hele İstanbul'a bin basar. İkisine de göre sorunsuzdur.


  • ideas worth spreading  (26.01.20 15:21:21) 
Çanakkaleliyim. Ufak ama guzel sehirdir. Egitim acisindan fark etmiyorsa bence deneyebilirsin. Sevmeme ihtimalin oldugunu dusunmuyorum :)


  • fingers of fury  (26.01.20 15:30:01) 
istanbul'da yaşıyorum ama keşke çanakkale'de yaşayabilsem. o derece çok severim.
okul olarak net bilgim yok fakat şehir olarak tatminsizlik yaşamazsınız sanıyorum. ki 18 mart köklü ve sağlam bir üniversite.

  • ezkaza  (26.01.20 18:34:23) 
Efsane bir şehirdir canakkale. Istanbuldan kari koca canakkale ye yerlestik hayatımda aldığım en dogru karar


  • all girls dream  (26.01.20 18:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.