[]

amazonda çakma airpods nasıl olur

amerika amazondan normal fiyatından 10 dolar daha ucuz airpods almıştım. kutu ve kendisi orjinal gibiydi. açılırken gelen ekran, find my iphone falan hepsi tamdı. fakat kullanma kılavuzunda çok fazla imla hatası(apple:appolo/bluetoth:bolotot) var. ayrıca kutu üzeirndeki seri no ile ürünün şarj aletinin üzerindeki seri no farklı ve seri nolar appleın sitesinde çıkmamakta. hala bana ürün orjinal gibi geliyor fakat türkiyede de letgoda aynı kutularla 400-500 tl ye orjinal diye kulaklık satıyorlar. böyle bir durum nasıl olabilir sizce.




 
Amazon chat baglanin durumu anlatin. Urun siz de kalir ve ucret iadesi yaparlar


  • oscar  (26.01.20 11:14:43) 
Ürünün linkinde orijinal yazıyor mu?


  • goodman  (26.01.20 11:41:32) 
Ürünü amazon satmıyorsa olabilir


  • kojonotsuki  (26.01.20 13:40:43) 
ürün bu

www.amazon.com
  • camiroquayınız  (26.01.20 13:51:36) 
Kral benim elimde bir airpods var Çin’den 200 yuan a aldım inanılmaz tıpatıp aynısı. Hatta arkadaşlarda orjinali var yan yana koyalım kimse anlamıyor. Yanı yapıyorlar bu ürünün satışı da durmuş içine sinmiyorsa geri gönder Başkan.


  • monkey  (26.01.20 15:42:20) 
Adı zaten “AppIe AlrPods with Charging Case (Latest Model)”

ALRPods.
  • Lim5  (26.01.20 17:15:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.